EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 24.5.2022  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

José Torres Trio - Tampereen Flamencoviikko

José Torres Trio - Tampereen Flamencoviikko Liput

José Torres Trio on innovatiivinen musiikkiryhmä, joka pakenee määrittelyjä. Trio tunnetaan flamencon uudistajana ja eri taiteenlajien ja flamencon fuusioiden taitajana. Sekä sävellykset että sovitukset tutkailevat flamencoa omasta, ainutlaatuisesta näkökulmastaan. Onko se fuusiota? Onko se puhdasoppista? Onko se sekoitus kaikkea?

Kolmentoista vuoden aikana José Torres Trio on levyttänyt kaksi studioalbumia ja luonut useita monitaiteisia teoksia muun muassa sirkuksen taitajien kanssa. Teokset ovat voittaneet useita palkintoja: esimerkkinä 2015 ensi-iltansa saanut Suite del Reloj, joka on palkittu muun muassa parhaasta sävellyksestä ja valaistuksesta Escenarios de Sevilla -palkinnolla.

Trion keulakuva on espanjalainen José Torres. Hän on palkittu ja arvostettu sekä säveltäjänä että kitaristina, ja on tehnyt yhteistyötä monien flamencon suurien nimien, kuten Javier Latorren, Rosario Toledon ja Carmen Linaresin kanssa. Trion muut jäsenet ovat alttoviulisti ja sahansoittaja Jasio Velasco sekä perkussionisti, pirkanmaalaislähtöinen Karo Sampela.

Facebook: José Torres Trío

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime klo 19:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

Ovet 18:00
Showtime 19:00

Konsertin kesto arviolta 70min, ei väliaikaa.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus