EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 11.5.2022  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Jormin / Seim / Ounaskari

Jormin / Seim / Ounaskari Liput

Jormin/Seim/Ounaskari on uusi ruotsalais-norjalais-suomalainen jazzyhtye, jossa ovat mukana Anders Jormin (basso), Trygve Seim (saksofonit) ja Markku Ounaskari (rummut). G Livelabissa kuulemme tätä uutta huipputrioa ensimmäistä kertaa Suomessa!

Sekä Anders että Trygve ovat ECM levy-yhtiölle lukuisia levyjä tehneitä legendaarisia pohjoismaisia muusikoita ja jazzin eläviä legendoja. Anders, Trygve ja Markku ovat soittaneet yhdessä useissa eri yhteyksissä vuosien varrella. Näistä mainittakoon esimerkiksi Sinikka Langelandin yhtye, jonka jäseninä he ovat olleet jo lähes 20 vuoden ajan.


Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime klo 19:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE ottaa koronapassin käyttöön tapahtumaan.

Tällä toimenpiteellä mahdollistamme tapahtuman järjestämisen nykyisen lainsäädännön puitteissa.

Koronapassina toimii Omakannasta ladattava EU:n koronatodistus:www.kanta.fi/koronapassi. Koronapassi luetaan tapahtuman ovella.
Lukijasovellus ei kerää tai tallenna terveystietoja tai muita todistusten tietoja. Koronapassin lukemisen yhteydessä on esitettävä myös kuvallinen henkilötodistus.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Myynti loppuu 11.5.2022 18:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot