EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 29.6.2024  /  On the Rocks  /  Helsinki

Jore & Zpoppa

Jore & Zpoppa Liput

Läpimurtoaan tekevä rap-duo Jore & Zpoppa esiintyy On The Rocksissa kesäkuussa! 

Pohjoisesta Helsingistä ponnistava Jore & Zpoppa on räpin saralla tällä hetkellä kiistatta mielenkiintoisin duo. Myös suomiräpin tyylikkäimmäksi duoksi nimetty kaksikko on pysynyt uskollisena tyylilleen, vakiinnuttaen paikkaansa kotimaisen rap-musiikin eturivissä. Kuplivat ja leikkisät melodiat nitoutuvat yhteen klubia järisyttävän tuotannon kanssa, vangiten kuulijan heidän maailmaansa jo ensikuuntelulla. 

Kaksikko julkaisi vuonna 2020 debyyttimixtapensa ”Eskimo Tape”, jota nostettiin laajasti uuden aallon rap-skenestä tunnettujen artistien toimesta. Nyt jo kultaa myynyt ja hittisinglet ”Bämä” sekä ”Arvaa” sisältävä debyyttialbumi ”LOVE SZN” julkaistiin maaliskuussa 2023. Duon viimeisin single ”Heikkouteni” vietti Suomen Spotifyn listan ykkässijalla yli 2 viikkoa.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 29.6.2024 20:00.