EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 19.7.2019  /  45 Special  /  Oulu

Joosu J, Lyttä + Dj Pinosto

Joosu J, Lyttä + Dj Pinosto Liput

Joosu J ja Lyttä Nelivitoseen 19.7!

Joosu J aka Joppe J on lahjakas artisti Jyväskylästä. Karismaattisen räppärin tyylissä kuuluu selkeät vaikutteet west coast -räpistä sekä rnbstä. Lopputuloksena on vakuuttavaa pudottelua sulavalla äänenkäytöllä, modernien biittien päälle. Joosu J:n tuorein julkaisu on keväällä 2019 ilmestynyt pitkäsoitto "Joosua".

Virallinen debyyttialbumi "1993" ilmestyi vuonna 2016. Soolouransa ohella Joosu J on tuttu näky edesmenneen Korstoraation, sekä Gettomasan keikoilta. Häneltä on myös kuultu vierailuja Gettomasan lisäksi mm.

Rekamin, Lytän sekä Aksimin albumeilla

Lyttä julkaisi maaliskuussa EP:llisen uutta musiikkia. Pieniä voittoi -EP on Lytän viimeisen parin vuoden aikana kasaan saatu viiden kappaleen projekti. EP on eheä kokonaisuus Lytälle ominaista ja freesiä 2010-luvun soundia. EP:ltä löytyy feattejä PME:n Biziltä ja Graciakselta sekä Mouhouksen Van Hegeniltä ja niin ikää Jyväskyläläiseltä Joosu J:ltä.

Monipuolisella EP:llä kuuluu Lytän laaja musiikkimaku ja kiinnostuksen kohteiden suunnanmuutokset.

Lyttä on Ruotsissa syntynyt jyväskyläläinen rap-artisti, joka on tullut aiemmin rap-kansalle tutuksi Gettomasan keikka-DJ:nä. Lytän ensimmäinen PME-julkaisu Ei siin julkaistiin lokakuussa 2017.

Hän on kertonut ajautuneensa musiikin pariin Gettomasan inspiroimana.

Vuonna 2011 Lyttä tutustui Gettomasankin taustalla vaikuttaneeseen tuottajaan Ruubeniin, jonka kanssa Lyttä on työskennellyt studiolla jo useamman vuoden.

Oulun Heinäpäästä kotoisin ja ikänsä levyjä pyöritellyt DJ Pinosto, on vaikuttanut vuosia Oulun yöelämässä ja erilaisissa tapahtumissa. Pinosto on aktiivisuudellaan ansainnut paikkansa kaupungin tunnetuimpana sekä ahkerimpana hiphop -ja rytmimusan dj:nä. Pinosto on myös usein bongattu useiden artistien keikka-dj:nä.

www.45special.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Showtime 21:00

Liput ovelta 9 €, mikäli jäljellä.