EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la-su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 16.10.2021  /  Tuba Food & Lounge  /  Oulu

Joose Keskitalo

Joose Keskitalo Liput

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 3.9.2021 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 15.10.2021 mennessä.

___________________________________

Savonlinnassa asuva Joose Keskitalo on vakiinnuttanut asemansa yhtenä 2000-luvun kiitetyimmistä ja arvostetuimmista lauluntekijöistä. Keskitalon on tehnyt jo 12 albumia, joista uusin huhtikuussa julkaistu New Songs for Old Motifs albumi on englanninkielinen. Tällä hetkellä Keskitalo ja The Mystic Revelation of Teppo Repo -yhtye työstävät kreikkalaisesta mytologiasta kumpuavaa tuplalevyä. Joose Keskitalon ja The Mystic Revelation of Teppo Repon keikoilla voi uppoutua unenomaisiin seikkailuihin, joita kuljettaa folkia, love-progea, karvalakki-jazzia, metsä-bossanovaa ja San Franciscon hippi-folkia yhdistelevä musiikillinen cocktail.

Joose Keskitalo: laulu ja kitara
Otto Eskelinen: puhaltimet ja bandoneon
Eero Tikkanen: kontrabasso
Arwi lind: lyömäsoittimet

www.tuba.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 21:00

Liput ovelta 17 €, mikäli jäljellä.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Myynti loppuu 16.10.2021 18:00.
Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan Koronatodistuksen, mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot