EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 16.2.2019  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, vaunusali  /  Helsinki

Joose Keskitalo, Hullu Ruusu

Joose Keskitalo, Hullu Ruusu Liput

Ladataan…

Savonlinnassa asuva Joose Keskitalo on vakiinnuttanut asemansa yhtenä 2000-luvun Suomen kiitetyimmistä ja omaleimaisimmista lauluntekijöistä. "En lähde surussa" on yhdeksäs hänen nimellään julkaistu albumi ja toinen yhdessä The Mystic Revelation of Teppo Repo -yhtyeen kanssa.

Keskitalo sai kehuvia arvioita ja kulttimainetta jo Luoja auta -debyytillään (2004), jonka "myrkkyruiskukitaran" kanssa esitetyt karut ja tunteelliset laulut erottuivat joukosta niin uskonnollisen kuvastonsa kuin rosoisen toteutuksensa ansiosta. Sittemmin Keskitalo on levyttänyt enimmäkseen bändien kanssa, mutta vähäeleinen ja orgaaninen musiikillinen linja on yhteistä kaikille hänen omille levyilleen. Teemat ovat tuotannon eri vaiheissa vaihdelleet kuoleman ja maailmanlopun näyistä ihmissuhdeaiheisiin, unikuviin ja esoteerisiin aiheisiin. En lähde surussa -levyn teksteissä on vivahteita näistä kaikista. Taustalla soittaa edellisen Julus Caesarin anatomia -albumin tapaan myös The Mystic Revelation Of Teppo Repo -yhtyeessä vaikuttavia muusikoita, jotka tuovat Keskitalon musiikkiin vaikutteita Love-progesta, jazzista ja erilaisista etnisistä musiikeista.

Varsinaisen oman tuotantonsa ohella Keskitalo on esiintynyt useissa muissakin kokoonpanoissa ja projekteissa, kuten Harmaa Getto-, Paavoharju, Inariveljet ja viimeisimpänä Trees. Hänen nuoruusvuosiaan Savonlinnan underground-piireissä on dokumentoitu Paavoharjusta tunnetun Lauri Ainalan elokuvaan Unien Savonlinna ja tämän toimittamaan, keväällä 2018 mediahuomiota herättäneeseen Tuote-kirjaan.

Hullu Ruusu on biisintekijäkaksikon Merita Bergin ja Antti Hermajan yhteinen väkevä laps'. Viime vuonna julkaistu debyyttialbumi mainittiin mm. Helsingin sanomien vuoden levyihin ja sai muutenkin hyvän vastaanoton, mutta yhtye joutui pian vetäytymään keikoilta biisintekijäkaksikon keskinäisten sydänsurujen takia. Keikkatauon aikana syntyi sopu ja Hullu Ruusun tuleva, toinen albumi "Rehab", jonka Helmi Levyt julkaisee helmikuussa.

Sydänsurut on lusittu, puukot tupessa ja kuinka ollakaan, nyt yhtye on jälleen voimissaan, mullasta noussut ja valmiina yllättämään!

 

Joose Keskitalo

Hullu Ruusu

www.korjaamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 17 €, mikäli jäljellä.
Korjaamolaiset ovelta 16 €.

Eteispalvelumaksu 3 € peritään ovella.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Korjaamolainen-alennuksen saat liittymällä Korjaamon jäseneksi ilmaiseksi osoitteessa www.korjaamo.fi