EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la-su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 23.6.2021  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Joose Keskitalo, Amuri

Joose Keskitalo, Amuri Liput

Joose Keskitalo lukeutuu tämän vuosituhannen merkittävimpiin kotimaisiin lauluntekijöihin

Joose Keskitalo lukeutuu tämän vuosituhannen merkittävimpiin kotimaisiin lauluntekijöihin. Hänen viimeisin suomenkielinen albumi Nukkekoti on järjestyksessään 10. pitkäsoitto ja kolmas The Mystic Revelation of Teppo Repo -yhtyeen kanssa. Hiljattain hän julkaisi kehutun englanninkielisen balladialbumin New Songs For Old Motifs.

Joose Keskitalo - laulu ja kitara
Otto Eskelinen - puhaltimet ja bandoneon
Eero Tikkanen - kontrabasso
Arwi Lind - rummut

Illan avaa tamperelainen barokkipop- ja iskelmä-yhtye Amuri. Yhtyeen perustivat nuoret ja lahjakkaat lauluntekijät Mikko "Rock" Siltanen (Räjäyttäjät, Talmud Beach) ja Kalevi Suopursu (Guggenheim-projektz, Jukka Nousiaisen yhtye). Myöhemmin mukaan liittyivät kosketinsoittaja Anna Pesonen (Samanna) ja rumpali Sebastian Krühn (Tampo, Laura Moisio). Amurin debyyttialbumi sisältää kymmenen ajatonta helmeä.

”Amuri-albumin yhtymäkohdat yli neljänkymmenen vuoden takaisen Suomen musiikilliseen maisemaan eivät ole kuvitelmaa eivätkä sattumaa. Kyseessä on harkittu rikos.”
- Soundi

Facebook
Instagram
Twitter


***

Joose Keskitalo + Amurin konsertti järjestetäänkin aiemmista tiedoista poiketen yhtenä konserttina, joka alkaa 23.6. klo 19. Syynä tähän muutokseen ovat lieventyneet koronavirusrajoitteet. Aiempiin konserttiaikoihin ostetut liput käyvät kaikki tässä konsertissa 23.6. klo 19.

***

Tapahtuma on siirtynyt. Alkuperäiselle päivämäärälle 16.12.2020 ja 25.3.2021 klo 17:30 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Huomaa, että päivän lisäksi myös showtime on vaihtunut. Uusi showtime on 23.6.2021 klo 19:00. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 8.4.2021 mennessä.

Lisäksi tästä konsertista tehdään livestriimaus, joka alkaa klo 18:45. Livestriimausta ei voi katsoa jälkikäteen.
Mikäli haluat vaihtaa lippusi 3 striimilippuun, laitathan sähköpostia: info.tampere@livelaboratorio.fi

***

Tapahtuma on aiemmin siirtynyt.

Alkuperäiselle päivälle 16.12.2020 ostetut liput käyvät sellaisenaan tapahtumaan, mutta niilläkin tulee ilmoittautua haluamalleen keikalle.

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

G Livelabin tapahtumat toteutetaan rajoitetulla 70 hengen yleisökapasiteetilla. Olemme järjestäneet pöytien tai pöytäryhmien välille metrin turvavälit. Ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetulla hygienialla takaamme asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallisen tilaisuuden. Tartuntariskin minimoiminen on kuitenkin järjestäjän, esiintyjien ja asiakkaiden yhteinen velvollisuus. Pyydämmekin sinua noudattamaan ohjeistustamme:

 • Saapuminen tapahtumaan on kielletty, mikäli sinulla on flunssan oireita, olet koronaviruksen altistusketjussa tai vieraillut kahden viikon sisällä maassa, josta saapuessa suositellaan omaehtoista karanteenia. Sairastapauksessa lipulla on palautusoikeus.
 • Saavu ajoissa tapahtumaan, jotta vältyt jonottamiselta. Tapahtumien aikataulut löydät kunkin tilaisuuden yhteydestä G Livelabin nettisivuilta.
 • Suosittelemme, että käytät kasvomaskia jonottaessasi tapahtumaan ja sieltä pois. Maskeja on myös saatavilla lipunmyynnissä.
 • Vältä lähikontaktia muiden asiakkaiden ja esiintyjien kanssa. Takaamme istumapaikan kaikille asiakkaille. Paikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Henkilöstömme ohjaa sinut pöytään ja pois.
 • Pese tai desinfioi kätesi heti saavuttuasi, WC-käynnin yhteydessä ja lähtiessäsi.
 • Huomioi muut asiakkaat jonottaessasi sisään, wc-tiloihin ja baaritiskille. Muista turvavälit!
 • Jollet halua vastaanottaa narikkalappua, voi sen myös valokuvata.
 • Tee tilauksesi suoraan pöytään G Livelab -applikaatiolla välttääksesi jonotuksen baaritiskille.
 • Suosimme maksutavoissa applikaation lisäksi korttimaksua.
 • Älä juo samasta lasista tai pullosta toisten kanssa.
 • Noudatamme kaikessa siisteydessä ja hygieniassa Sosiaali- ja terveysministeriön antamia ohjeita. Olemme kouluttaneet henkilöstömme noudattamaan turvaohjeita. Asiakaspalvelijamme käyttävät maskeja tai kasvovisiireitä.
Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan Koronatodistuksen, mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot