EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 9.4.2020  /  Ääniwalli  /  Helsinki

Joose Keskitalo: Nukkekoti -levyjulkkarit, Amuri

Joose Keskitalo: Nukkekoti -levyjulkkarit, Amuri Liput

Joose Keskitalon uusi albumi Nukkekoti on lauluntekijän 10.albumi ja kolmas The Mystic of Teppo Repo -yhtyeen kanssa. Tällä kertaa tapaamme Nukkekodin huoneissa mm. harmaita haltioita ja ihmisten kalastajan. Musiikillisesti retkeillään karvalakki-ska:n kautta metsä-bossanovaan ja San franciscon hippi-folkiin. Helmi Levyt julkaisee albumin 27.3 ja levynjulkkareita vietetään Ääniwallissa kiirastorstaina 9.4.

Joose Keskitalo: laulu ja kitara
Otto Eskelinen: puhaltimet ja bandoneon
Eero Tikkanen: kontrabasso
Arwi lind: rummut

Amuri on uusi ja mielenkiintoinen yhtye Tampereen Amurista. Nämä nuoret ja lahjakkaat miehet todella osaavat lauluntekemisen herkän lajin. Amurin ensimmäinen julkaisu oli laulu nimeltä Halla ja jatkoa seurasi yhtyeen tarinaa kertovan nimikkokappaleen muodossa. Tänä vuonna Helmi Levyt julkaisee yhtyeen debyyttialbumin.

Amurin muodostavat mm. Räjäyttäjät, Tampo, Samanna ja Jukka Nousianen & Kumpp. yhtyeissä vaikuttavat muusikot; Mikko Siltanen, Kalevi Suopursu, Sebastian Krühn ja Anna Pesonen.

www.facebook.com/Aaniwalli


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 17 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 9.4.2020 20:00.