EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 12.7.2022  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Joose Keskitalo 40 vuotta

Joose Keskitalo 40 vuotta Liput

Joose Keskitalo 40.vuotta - Tavastialla heinäkuussa!

Joose Keskitalo täyttää 12.heinäkuuta 40 vuotta ja tätä juhlitaan Tavastialla. Keskitalo esittää The Mystic Revelation of Teppo Repo yhtyeen kanssa laulujaan laidasta laitaan, vanhoja sekä vielä julkaisemattomia kappaleita. Illan avaa Joose Keskitalon varhainen esikuva ja kummisetä Sami Kukka.

Savonlinnassa asuva folkin mestari Joose Keskitalo on vakiinnuttanut asemansa yhtenä 2000-luvun arvostetuimmista laulaja-lauluntekijöistä. Uransa aikana Keskitalo on tehnyt jo 12 albumia, joista uusin on Paavoharjun kanssa yhteistyönä syntynyt Happiness. Syksyllä julkaistaan kaksi levyä yhtä aikaa, kreikkalaisesta mytologiasta kumpuava teos Orfiset laulut V & VI.
Väkeviä lauluja, mystisiä näkyjä ja riipiviä tarinoita. Joose Keskitalon laulut ovat maailmankirjallisuuden klassikoiden kaltaisia ajattomia järkäleitä.

***

Tavastian turvallisuusohje:

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

  Saavutettavuus

  Tapahtumapaikka on esteetön.

  Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

  ***

  Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

  Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

  Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

  Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

  Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!


  Ikäraja: K-18
  Aika: Ovet klo 19:00

  Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

  Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

  Myynti loppuu 12.7.2022 19:00.