EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la-su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 24.9.2021  /  Tuba Food & Lounge  /  Oulu

Joonas Widenius Trio

Joonas Widenius Trio Liput

Kitaristi Joonas Wideniuksen johtama trio on maailmanmusiikin ja jazzin unioni, rajoja rikkova arktinen traktori, joka käynnistyy andalusialaisen flamencon tulesta ja sätkähtelee eteenpäin rockin voimalla. Espanjalaistuneen lyömäsoittajan Karo Sampelan ja suomalaisen basistin Tarmo Anttilan täydentämä kolmikko julistaa kaikki rajat ja rajoitukset turhiksi, eikä Trio epäröi pyrkiessään näitä rajoja romuttamaan ja sekoittamaan.Trio on kuin virtuoottinen arktinen traktori, joka groovaa pitkin pohjoista lakeutta!

”Trion virtuoottinen ja kekseliäs soitanta tuo mieleen Trio Töykeiden musiikillisen hauskanpidon!” – Helsingin Sanomat

”Einfach sensationell!” Concerto Magazine 1-2020

Trio:
Joonas Widenius, flamencokitara
Tarmo Anttila, basso
Karo Sampela, rummut, perkussiot

www.tuba.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 21:00

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Myynti loppuu 24.9.2021 18:00.
Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan Koronatodistuksen, mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot