EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 18.1.2023  /  G Livelab  /  Helsinki

Joona Toivanen Trio + OK:KO

Joona Toivanen Trio + OK:KO Liput

Kansainvälisesti arvostetun jazzpianisti Joona Toivasen trio asuu tällä hetkellä ympäri Eurooppaa: Joona Göteborgissa, Tapani Toivanen Kööpenhaminassa ja Olavi Louhivuori Helsingissä. Yhtye ei ole koskaan kuulostanut niin yhtenäiseltä, kuin viimeisimmällä albumillaan, We Jazzin julkaisemalla Both Only -levyllä (2022).

Joona Toivanen: piano; Tapani Toivanen: bass; Olavi Louhivuori: drums; Joonas Saikkonen: sound design

OK:KO on yksi merkittävimmistä kotimaisista uusista jazzyhtyeistä. Okko Saastamoisen johtama yhtye on ollut ehdolla sekä Teosto- että Emma-palkinnon saajaksi. We Jazzin kautta julkaistu OK:KO:n kolmas albumi Liesu (2022) on syntynyt poikkeusajan ahdistuksesta, jolloin mieli vaelsi huolettomaan nuoruuteen. Yhtyeen jäsenet ovat kaikki korkeasti ansioituneista muusikkoja, mutta ennen kaikkea rohkeasti persoonansa likoon laittavia improvisoinnin ammattilaisia.

Okko Saastamoinen: drums; Jarno Tikka: sax, Toomas Keski-Jäntti: bass; Mikael Saastamoinen: bass


Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Myynti loppuu 18.1.2023 19:00.