EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 17.2.2024  /  Tullikamarin Pakkahuone  /  Tampere

Jonne Aaron, JCQ

Jonne Aaron, JCQ Liput

Jonne Aaron juhlakeikalla Tampereen Pakkahuoneella 17.2.2024!

Kansainvälistä uraa tehneen Negative-yhtyeen solisti ja nykyään Suomen eturivin sooloartistina tunnettu Jonne Aaron esiintyy erikoiskeikalla kotikaupunkinsa Tampereen Pakkahuoneella lauantaina 17.2.2024! Keikalla juhlistetaan Jonnen 40-vuotista merkkipaalua ja 20-vuotista artistiuraa.

Jonne Aaron siirtyi soolouralle 10 vuotta sitten Negativen soitettua viimeisen keikkansa keväällä 2013. Soolourallaan hän on julkaissut kolme albumia, jotka ovat sisältäneet lukuisia radiohittejä kuten ”Yksin”, ”Ota mut”, ”Risteyksessä”, ”Olettamuksia”, ”Ota sylin ja suutele mua” sekä viimeisin julkaisu ”Sydämen äänet”. Juhlakeikalla kuullaan läpileikkaus Jonnen uran alusta tähän päivään ja keikkasetti tulee sisältämään paljon tuttuja koko kansan hittejä. Luvassa on myös luonnollisesti Negative-yhtyeen tuotantoa, jota ei ole kuultu livenä pitkään aikaan.

Illan avaa kanadalais-brittiläinen hip hopin uusi tulokas JCQ! Sittemmin suomalaistunut jenkkiräppiä esittävä artisti valmistelee parhaillaan debyyttialbumiaan. Esimakua levyltä julkaistaan jo tämän vuoden aikana ja uusi single on vuoden odotetuimpia omassa genressään.

www.tullikamari.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Aikataulu:
19:30 Support
20:45 Jonne Aaron

Lipun hinta ovien auettua 45 €

Huomioithan, että ovella ei ole lipunmyyntiä. Lipunmyynti jatkuu Tiketin verkkokaupassa ovien auettua, mikäli lippuja on jäljellä.

Suosittelemme saapumaan heti ovien avaamisaikaan.

Tutustu Tullikamarin turvallisemman tilan periaatteisiin.

Esteettömyys ja saavutettavuus:
Tullikamarin tapahtumiin on helppoa saapua myös liikkumisen apuvälineillä. Klubin pääovella on pyörätuoliluiska ja Klubin tiloissa on esteetön WC. Pakkahuoneen alakerrassa sijaitsee vaatesäilytys ja esteetön WC. Pakkahuoneen alakerrasta on kulku hissillä yläkerran konserttisaliin. Tiettyjen liikkumisen apuvälineiden koko saattaa asettaa rajoituksia hissin osalta, olethan yhteydessä meihin, niin varmistetaan sujuva asiointi: tullikamari(at)kulttuurikamari.fi.

Saattoliikenteen ajo
Pakkahuone: Pakkahuoneenaukio 2, 33100 Tampere.
Klubi: Tullikamarin aukio 2, 33100 Tampere

Liikuntaesteisille asiakkaille ja heidän avustajilleen varataan seisovissa konserteissa katselualue salin vasempaan reunaan esiintymislavan lähistölle, jossa henkilökuntamme voi auttaa tarvittaessa. Jos asiakas tarvitsee aikaa omalle paikalle siirtymistä varten, Tullikamarin tiloihin on mahdollista päästä ennen tapahtuman alkua. Olethan yhteydessä asiasta etukäteen sähköpostitse osoitteeseen tullikamari(at)kulttuurikamari.fi.

Asiakkaana olevan henkilön avustaja pääsee pääsääntöisesti asiakkaan kanssa tilaisuuksiimme samalla lipulla ilman erillistä avustajalippua. Tarvittaessa pyydämme todentamaan avustajan tarpeen esimerkiksi EU:n vammaiskortilla, jossa on A-merkintä.

Tullikamarilla on sukupuolineutraalit saniteettitilat.