EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

La 3.10.2020  /  G Livelab  /  Helsinki

Jonna Tervomaa & Jussi Jaakonaho Sähköduo

Jonna Tervomaa & Jussi Jaakonaho Sähköduo Liput

Musiikissa on pareja, liittoumia ja henkilöitä, jotka on tarkoitettu toimimaan yhdessä, ja jotka samaan kokoonpanoon päätyessään muodostavat täysin oman, automaattisesti kopiosuojatun äänimaailmansa - Bändin.

Laulaja Jonna Tervomaan ja kitaristi Jussi Jaakonahon Sähköduo on tästä tyylipuhdas esimerkki, soittoalkemian kultaharkko. Duon keikoilla virtaa puhdas ja poikkeuksellinen sähkö, yhteys, joka syntyy samojen kilometrien tuomasta voimasta ja varmuudesta.

Kaksikon intiimillä G Livelab Helsinki -keikalla on luvassa Tervomaan rakastettujen hittien lisäksi vähemmän kuultuja helmiä, sekä laulajan uusimman Ääni-albumin kappaleita riisuttuina tulkintoina. Soitto ja laulu seurailevat ja mukailevat toisiaan tyylikkäästi, ajoittain improvisoiden, toisinaan tiukastikin suitsien.

 

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00

G LIVELAB HELSINKI - TURVALLISUUSOHJE

Konsertti toteutetaan pienellä yleisökapasiteetilla turvavälit huomioiden. Ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetuilla hygieniaratkaisuilla pyritään takaamaan asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallinen konserttielämys. Pyydämme konserttiasiakkaitamme noudattamaan ohjeistustamme:

· Saapuminen konserttiin on kielletty, mikäli sinulla on flunssan oireita tai olet koronaviruksen altistusketjussa. Sairastapauksessa lipulla on palautusoikeus.
· Vältä lähikontaktia muiden konserttiasiakkaiden kanssa. Takaamme istumapaikan kaikille asiakkaille. Paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.
· Pese tai desinfioi kätesi heti saavuttuasi, WC-käynnin yhteydessä ja lähtiessäsi.
· Otathan muut asiakkaat huomioon jonottaessasi wc-tiloihin.
· Tee tilauksesi suoraan pöytään G Livelab -applikaatiolla välttääksesi jonotuksen baaritiskille.
· Suosimme maksutavoissa applikaation lisäksi korttimaksua.
· Älä juo samasta lasista tai pullosta toisten kanssa.
· Noudatamme kaikessa siisteydessä ja hygieniassa Sosiaali- ja terveysministeriön antamia ohjeita. Olemme kouluttaneet henkilöstömme noudattamaan turvaohjeita.