EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 2.10.2020  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Jonna Tervomaa & Jussi Jaakonaho - Sähköduo

Jonna Tervomaa & Jussi Jaakonaho - Sähköduo Liput

Musiikissa on pareja, liittoumia ja henkilöitä, jotka on tarkoitettu toimimaan yhdessä ja jotka samaan kokoonpanoon päätyessään muodostavat täysin oman, automaattisesti kopiosuojatun äänimaailmansa - bändin

Laulaja Jonna Tervomaan ja kitaristi Jussi Jaakonahon Sähköduo on tästä tyylipuhdas esimerkki, soittoalkemian kultaharkko.

Vuosien varrella yhdessä ja erikseen hienoissa kokoonpanoissa ja tuotannoissa vaikuttaneet, nimensä suomalaisen musiikin Kuka kukin on -kivitauluun jo aikoja sitten vakiinnuttaneet muusikot ovat ristineet symbioosinsa osuvasti. Duon keikoilla virtaa puhdas ja poikkeuksellinen sähkö, yhteys, joka syntyy samojen kilometrien tuomasta voimasta ja varmuudesta.

Kaksikon intiimi läsnäolo vangitsee ja vapauttaa sekä kuulijat että itse esiintyjät. Tervomaan rakastettujen hittien ja vähemmän kuultujen helmien, sekä vuoden 2017 Ääni-albumin riisutut tulkinnat elävät ja kasvavat uusiksi, irtautuvat suurten estradien versioista. Jonnan tumma ja taipuisa lauluääni saa ansaitsemansa avaruuden ja venyy ennen kuulemattomiin taajuuksiin. Jussin omaleimainen, ajoittain väkivaltaisen minimalistinen sähkökitarataiturointi tuo mieleen vaikkapa Tom Waitsin juurevimmillaan ja Captain Beefheartin hulluimmillaan. Soitto ja laulu seurailevat ja mukailevat toisiaan tyylikkäästi, ajoittain improvisoiden, toisinaan tiukastikin suitsien. Turvaverkosta paistaa kauniita repeämiä liian valmiiseen maailmaan.

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Konsertti toteutetaan pienellä yleisökapasiteetilla turvavälit huomioiden. Pyrimme ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetulla hygienialla takaamaan asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallisen konserttielämyksen. Tartuntariskin minimoiminen on kuitenkin järjestäjän, esiintyjien ja asiakkaiden yhteinen velvollisuus. Pyydämmekin teitä kaikkia noudattamaan ohjeistustamme:

· Saapuminen konserttiin on kielletty, mikäli sinulla on flunssan oireita, olet koronaviruksen altistusketjussa tai vieraillut kahden viikon sisällä maassa, josta saapuessa suositellaan omaehtoista karanteenia. Sairastapauksessa lipulla on palautusoikeus.
· Vältä lähikontaktia muiden asiakkaiden ja esiintyjien kanssa. Takaamme istumapaikan kaikille asiakkaille. Paikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Henkilöstömme ohjaa sinut pöytään ja pois
· Pese tai desinfioi kätesi heti saavuttuasi, WC-käynnin yhteydessä ja lähtiessäsi.
· Otathan muut asiakkaat huomioon jonottaessasi sisään, wc-tiloihin ja baaritiskille.
· Jollet halua vastaanottaa narikkalappua, voi sen myös valokuvata.
· Tee tilauksesi suoraan pöytään G Livelab -applikaatiolla välttääksesi jonotuksen baaritiskille.
· Suosimme maksutavoissa applikaation lisäksi korttimaksua.
· Älä juo samasta lasista tai pullosta toisten kanssa.
· Noudatamme kaikessa siisteydessä ja hygieniassa Sosiaali- ja terveysministeriön antamia ohjeita. Olemme kouluttaneet henkilöstömme noudattamaan turvaohjeita. 

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 21:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

Myynti loppuu 2.10.2020 20:00.