EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 15.9.2023  /  Bar Loose  /  Helsinki

Joni Ekman Group, Kärmes

Joni Ekman Group, Kärmes Liput

Syyskuun puoliväli otetaan vastaan Bar Loosessa perjantaina 15.9. suomirockin tahtiin, kun Joni Ekman saapuu Annankadun jytäkellariin pitkän tauon jälkeen uuden Joni Ekman Group -kokoonpanonsa kanssa. Illan toisena esiintyjänä lavan tulee korkkaamaan turkulainen Kärmes.

JONI EKMAN GROUP
Joni Ekman, tuo Someron lahja Tampereelle, on eittämättä yksi tämän hetken tuotteliaimmista ja aktiivisimmista musiikintekijöistä, ja häntä pidetään yleisesti yhtenä Suomen nuoremman rock-sukupolven kovimmista kitaristeista. Ahkeran laulaja-lauluntekijän tuorein tekele, loppuvuodesta 2022 julkaistu EkMania! tarjoaa tuplamitan verran kepeää pehmorokkia, jonka boogie kuljettaa rokkipoliisitkin sulavasti diskopallon alle.Bar Looseen Joni Ekman tuo tuoreen Joni Ekman Group -livekokoonpanonsa, jossa vaikuttavat Jonin haalari-Hiwatt-soundin lisäksi mm. Jukka Nousiaisen kokoonpanoissa tahtia lyövä jytämimmi Sini Suvanto sekä viiden laudaturin bassotaiteilija Kalle Stenvik.

KÄRMES
Mitä yhteistä on Muskalla, Fleetwood Macillä, Tehosekoittimella ja The Hellacoptersilla? Kärmes-yhtyeen vaikutteet edustavat kitaravetoisen rock-musiikin suurten vuosikymmenien mehuisaa ydintä. Kärmes on kuin cocktail, jonka ainekset ovat 70-80 -lukujen rock, punk ja iskelmä. Mukaan on lisätty ripaus AOR:n tarttuvuutta ja kokonaisuus on kruunattu aimo annoksella vuosituhannen vaihteen rockia.

Aikataulu:
20.30 ovet
21.00 Kärmes
22.00 Joni Ekman Group

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:30

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Liput ovella 15 €, mikäli jäljellä.