EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 14.4.2023  /  Tiivistämö  /  Helsinki

Joni Ekman group, Juhlat, Plastic Tones

Joni Ekman group, Juhlat, Plastic Tones Liput


Kolmen räväkän bändin keikkailta tarjoilee tiukkaa jytää ja kuumia tunteita.

Joni Ekman group: Rock-kentän väsymätön ahertaja Joni Ekman on tamperelaistunut rock-muusikko Somerolta. Vuoden 2020 ”Sinulle…” menestyslevyn jälkeen Joni alkoi työstää tähänastisen uransa kunnianhimoisinta albumia. Välityönä tehty, suuremmalta yleisöltä piiloon jäänyt ”Minulle…” albumi antoi viitteitä tulevasta muttei aivan paljastanut kaikkea. Nyt on vettä virrannut Tammerkoskessa ja tässä se on: EkMania!

Se on herkkä, rehellinen, raju ja raikas. Täydellistä musiikkia jokaiselle viikonpäivälle.

Uudessa livekokoonpanossa, Joni Ekman Groupissa, mukana musisoivat Sini Suvanto ja Kalle Stenvik. Joni esiintyy Groupin lisäksi myös soolona.

Juhlat: 2000-luvun alun radiohiteistä, vahvoista teksteistä sekä amerikkalaisesta aikuisrokistakin inspiraatiota ammentava indiepop-yhtye Juhlat on kipuamassa kotimaisen indiemusiikkikentän keskiöön. Yhtyeen viime syksynä julkaistusta "Näättekö tekin tätä unta?" -debyttiialbumista kirjoitettiin Soundissa mm. seuraavaa: ”Vaikka Juhlien ote on äärimmäisen huolellinen ja melodiat tarkasti aseteltuja, on ilmaisussa myös veikeää spontaaniuden tuntua. Se kiteytyy etenkin laulaja-kosketinsoittaja Oona Laineeseen, jonka jazzahtava ääni korostaa sävelkulkuja kuuliaisilla mutta irtonaisilla painotuksilla.” (Hannu Linkola, Soundi 10/2022) Levyn julkaisua juhlittiin loppuunmyydyssä Semifinalissa.

Plastic Tones: Vuodesta 2015 alkaen Suomessa ja Euroopassa keikkaillut helsinkiläisyhtye Plastic Tones julkaisee esikoisalbuminsa japanilaisen Vox Populin kautta helmikuussa. Wash Me With Love mini-LP:n (Svart Records, 2017) ja useamman vinyylisinglen jälkeen hiljaiseloa viettänyt yhtye toimittaa nyt levyllisen raikasta, kitaravetoista powerpoppia vahvoilla synapop- ja discomausteilla.

Vaikutteikseen yhtye listaa The Shivversin ja Blondien, The Ramonesin ja Brian Enon, Thin Lizzyn ja The Rolling Stonesin. Vaikka levyn soundi kallistuu yhä voimakkaammin tanssimusiikin suuntaan, yhtyeen jäsenten tausta punkissa ja hardcoressa toteutuu edelleen DIY-eetoksessa. Levy on äänitetty Helsingin treeniksillä vuosien 2020–2021 aikana yhtyeen pitkäaikaisen ystävän, monitaituri Ville Valavuon kanssa.

Aikataulu:

19:00 Ovet

20:00 Plastic Tones

21:00 Juhlat

22:00 Joni Ekman group

Fb event: tba

Lue lisää: tiivistamo.fi


Tiivistämö tapahtumat

tiivistamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Eteispalvelumaksu 3 €

Liput ovelta 13 €, mikäli jäljellä.

***

Tiivistämö sijaitsee keskellä Suvilahden festari- ja kulttuurialuetta, 300 metrin päässä Kalasataman metro-asemalta.

Reittiopas: https://bit.ly/2YoEms0
Google maps: https://bit.ly/2E2XGDi

Myynti loppuu 14.4.2023 19:00.