EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 30.3.2023  /  Koko Jazz Club  /  Helsinki

Jonas Metsäkylä Solo / Junnu Aaltonen Trio

Jonas Metsäkylä Solo / Junnu Aaltonen Trio Liput

Kahden konsertin ilta.

Setti 1: 
Jonas Metsäkylä

Setti 2:
Juhani Aaltonen, huilu
Ulf Krokfors, kontrabasso
Reiska Laine, rummut

Jonas Metsäkylä Solo Guitar

Jonas Metsäkylä tulkitsee jazzmusiikin helmiä yksin kitarallaan Koko Jazz Clubilla Maaliskuun 30. päivänä. Hän on tutkinut soolokitaratraditiota ja on tehnyt siitä omaa synteesiään, jonka hedelmiä kuullaan hänen ensimmäisessä soolokitarakonsertissaan. Johtotähtinään jazzstandardien tulkinnassa ovat toimineet kitaristi Joe Pass ”Virtuoso” -albumeillaan ja underground kitaralegenda Ted Greene. 

Junnu Aaltonen Trio

Tuore Jazz-Emman (osana Plop-yhytyettä) saanut Juhani "Junnu" Aaltonen ei suostu lepäämään laakereillaan. Pitkään Suomen jazzkentällä vaikuttanut muusikko keskittyy nykyään huilunsoittoon. Trion kokonaissoundiin tämä vaikuttaa joten musiikki on ottanut uuden käänteen. Ja sehän sopii Junnulle joka ei koskaan lakkaa etsimästä uusia, hienostuneempia tapoja tuoda esille sanomaansa.

Juhani Aaltonen, huilu
Ulf Krokfors, kontrabasso
Reiska Laine, rummut

www.kokojazz.fi/event-details/jonathan-kreisberg-quartet-usa-2


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 19:00
Ovet klo 18:00


Myynti loppuu 30.3.2023 18:00.