EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 29.8.2024  /  On the Rocks  /  Helsinki

Jokrates

Jokrates Liput

Yhtenä Suomen parhaimpana rap-kirjoittana pidetty Jokrates esiintyy On The Rocksissa elokuussa! Keikalla kuullaan artistin tuore Laatikko EP:n, jonka hän kirjoitti Suomen historian katsotuimmassa livestreamissa alkuvuodesta.


Yhtenä Suomen parhaimpana rap-kirjoittana pidetty Jokrates on julkaissut musiikkia vuodesta 2018 asti. Osoituksena hänen kyvykkyydestä, Jokrates on myös vuoden 2019 räpin suomenmestari. Jokratesin musiikki vaeltelee popin ja hip-hopin välimaastossa ja hänen tuotannostaan voit kuulla viitteitä sekä Drakesta että Bruno Marsista. Hän julkaisi kesäkuussa 2023 Phimin kanssa kappaleen Rio, joka nousi Spotify Top 50 -listalla aina sijalle 8. sekä rikkoi kultarajan jo syksyyn mennessä. Toukokuussa Jokrates julkaisee Suomen historian katsotuimmassa livestreamissa tekemänsä Laatikko EP:n, jonka maaliskuussa julkaistu single En Haluu Kuolla Helsinkiin nousi top 50 -listalla sijalle 16. Jokrates on myös osana Suomen suurinta YouTube-kanavaa Iha Just Imus:ia, minkä vuoksi hän on kerännyt myös musiikin ulkopuolella suurta suosiota nuorten aikuisten keskuudessa.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 17 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 29.8.2024 19:00.