EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 12.3.2020  /  Suisto-klubi  /  Hämeenlinna

Johnny Cambell (UK), Nightbird

Johnny Cambell (UK), Nightbird Liput

Vuodesta 2013 soolona maailmaa kiertänyt Johnny Campbell, on kahden levyn julkaistuaan saavuttanut kovan maineen Brittiläisissä folk- ja Eurooppalaisissa underground-piireissä, esiinnyttyään yli 500 keikan verran, jatkuvasti kiertäen, ympäri Englantia, Amerikkaa, sekä Länsi- että Itä-Euroopassa ja myös Pohjoismaissa.

Kiertueella jatkuvasti olevan Campbellin tahti ei näytä hellittävän vuotena 2020 myöskään, sillä hänet kutsutaan uudestaan Eurooppaan ja Englantiin, jossa hänestä on kovaa vauhtia tulossa tunnettu nimi. Jatkuvan kiertämisen ohella, hän kuitenkin ehtii myös kirjoittaa musiikki-arvosteluja arvostettuun Englantilaiseen folk-musiikkilehteen Fatea:an ja omien kiertueiden lisäksi esiintyä palkittujen Englantilaisten folk laulaja-lauluntekijöiden kanssa joihin hänet usein kutsutaan mukaan. 

Maaliskuussa Campbell kiertää taas myös Pohjoismaissa ja hänet nähdään myös Suomessa mm. Suisto-klubilla Hämeenlinnassa, jossa hän esiintyy yhdessä kovassa nousussa olevan folk & rootsblues-artisti Nightbirdin kanssa.

''One of folk's brightest rising stars'' Bright Young Folk

''Johnny's got the personality to compliment the courage of his convictions'' The Living Tradition

''The recurring theme of forced migration, caused by war or needing to work runs through the album. This enhances the recording which has a real feel of the field recordings of early folk song.'' Fatea Magazine

''Here are songs of poverty and hardship drawing from diverse sources...it's an album I could keep on repeat'' Folking.com

"An album of virtuousness, Avalon invokes a spirit of nobility and respectability to wish we should all play to'' Liverpool Sound and Vision

 

Nightbird

Nightbird (Anna-Stina Jungerstam) on Vaasasta kotoisin oleva, Ruotsin kautta Helsinkiin asettunut folk- ja bluestraditioista ammentava laulaja-lauluntekijä. Hän esittää sekä kauniin melodisia että Amerikkalaisen varhaisen bluesin värittämiä kertomuksia maailmaa vaeltavan naisen elämästä. Ruotsalaisen Margit Musicin julkaiseman ja kriitikoiden arvostaman debyyttialbumin jälkeen artisti on kiertänyt laajalti lavoja niin Suomessa, Ruotsissa, Norjassa kuin Itävallassa ja Saksassakin. Odotettu seuraava levy on nauhoitettu maagisessa studiossa Tukholmassa ja julkaistaan keväällä 2020. 

www.suisto.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 21:00-03:00
Showtime 21:30

Lippu sisältää eteispalvelumaksun.

Liput ovelta 7 €, mikäli jäljellä.