EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 5. - La 8.2.2020  /  Cirko - Uuden Sirkuksen Keskus  /  Helsinki

John-Paul Zaccarini: The MixRace MixTape

John-Paul Zaccarini: The MixRace MixTape Liput

The MixRace MixTape on itsensä dragakateemikoksi nimittäneen taiteilija John-Paul Zaccarinin identiteettipolitiikan kritiikki, joka juhlii sukupuolen, luokan, rodun ja seksuaalisuuden risteymiä.

Voit odottaa huvittavia tarinoita, jotka luotaavat arkipäivän rasismia, homofobiaa ja miehen herkkää egoa. John-Paul tekee kompleksisesta teoriasta lähestyttävää ja viihdyttävää räppäämällä kostosta ja esittämällä spoken word -runoelmia Peter Coyten muhevaan ääniraitaan.

Ja jos John-Paul vallan suopeaksi heittäytyy, saattaa hän esittää sirkustempun jos toisen.

John-Paul on dragateemikko, räppäävä professori; queer, ruskea, työväenluokkainen - hiphop drama clown queen. Homo-funky, street spunky - queer-sirkus palaa 1990-luvulta rohkaisemaan valjua poliittista toimintaa ja värjää runollisella, ruskealla musteellaan valkoisen sirkuksen. Älykkyyden ja narttumaisuuden sekä mahtavuuden ja vakavuuden risteyttävä esitys tarjoilee etelälontoolaisia sävyjä ja maahanmuuttajatyöväenluokan todellisuutta.

Instagram
Facebook

cirko.fi


Ikäraja: K-12

Ovet avataan tunti ennen esitystä.
Esityksen kesto 65 min.

Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella.

Alle 16-vuotiaat vain aikuisen seurassa.