EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Su 13.10.2019  /  On the Rocks  /  Helsinki

John Lundvik (SE)

John Lundvik (SE) Liput

RUOTSIN EUROVIISUEDUSTAJA JOHN LUNDVIK KONSERTOI LOKAKUUSSA SUOMESSA
Su 13.10.2019 Helsinki, On The Rocks

Tukholmalainen nouseva pop-sensaatio John Lundvik saapuu Suomeen lokakuussa. Kevään Euroviisuissa Ruotsia edustava Lundvik esiintyy Helsingin On The Rocksissa sunnuntaina 13. lokakuuta. Tapahtuman liput tulevat myyntiin maanantaina 13. toukokuuta Tiketissä.

Lontoossa syntynyt ja Ruotsissa varttunut John Lundvik on 2010-luvulla jättänyt varsin mittavan jäljen modernin popin ja R&B:n kenttään niin artistina kuin säveltäjänäkin. Stevie Wonderin ja Whitney Houstonin innoittama Lundvik nousi suuren yleisön tietoisuuteen vuonna 2018, kun hän sijoittui Melodifestivalenin kolmannelle sijalle kappaleellaan "My Turn". Tänä vuonna Melodifestivalenin voittanut Lundvik edustaa Ruotsia Euroviisuissa kappaleellaan "Too Late For Love", joka nousi suoraan listaykköseksi kotimaassaan. Lundvikin debyytti-EP "My Turn" on julkaistu tänään.

Laulunkirjoittajana Lundvikin läpimurto koitti jo vuonna 2010, kun hänen ja niin ikään ruotsalaisen hittisäveltäjä Jörgen Elofssonin kirjoittama kappale "When You Tell The World You're Mine" soi Ruotsin kruununprinsessa Victorian virallisena hääkappaleena. Lundvik on myös säveltänyt musiikkia muun muassa Isac Elliotille, yhdysvaltalaiseen "Empire" -televisiosarjaan sekä vuonna 2010 julkaistun ruotsalaisen "Rahalla saa" -hittielokuvan soundtrackille. Lundvik oli myös mukana kirjoittamassa Euroviisuissa kuultavaa Iso-Britannian edustuskappaletta "Bigger Than Us".

On The Rocksin lavalla Lundvikin kanssa esiintyy nelihenkinen The Mamas -gospelkuoro, jonka sielukas tulkinta säestää artistin esiintymistä myös Euroviisujen finaalissa.

LIPUT:
-ennakkoon Tiketistä alk. 19 EUR
-ovelta 21 EUR

www.facebook.com/johnlundvik/
www.fullsteam.fi
www.rocks.fi

 

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00-04:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.