EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ti 12.2.2019  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

TuskaLive & Grey Beard Concerts present: JOHN GARCIA & THE BAND OF GOLD With Special Guest: DEAD QUIET

TuskaLive & Grey Beard Concerts present: JOHN GARCIA & THE BAND OF GOLD With Special Guest: DEAD QUIET Liput
Takaisin

Ladataan…

TUSKALIVE, GREY BEARD CONCERTS & K2 AGENCY PRESENT: KYUSS-LEGENDA JOHN GARCIA TAVASTIALLE

Desert rockin merkittävimpiin tekijöihin lukeutuva John Garcia saapuu bändeineen Helsinkiin. John Garcia & The Band of Gold esiintyy Tavastialla 12.2.2019.

High school -aikoina John Garcia perusti kitaristi Joshua Hommen kanssa Kyussin. Vuosina 1991-1995 Kyuss teki kaiken kaikkiaan viisi täysimittaista albumia, joista erityisesti "Welcome To Sky Valley" teki lähtemättömän vaikutuksen Desert rock -skenessä.

Lokakuussa 1995 Kyuss julkaisi viimeisen täysimittaisen studio-albuminsa: "...And the Circus Leaves Town". Tämän jälkeen Garcia on esiintynyt useissa eri kokoonpanoissa (Hermano, Slo Burn, Unida & Vista Chino) ja julkaissut soolona kaksi täyspitkää albumia.

Lämppärinä John Garcian Suomen keikalla nähdään kanadalainen stoner rock -jyrä Dead Quiet.

Tapahtuma Facebookissa.

www.facebook.com/JohnGarciaOfficial


Ikäraja: K-18
Aika: ovet klo 20:00

Tavastialle lokakuun 25. päivälle suunniteltu Kyuss-legenda John Garcian konsertti siirtyy. Uusi keikkapäivä on tiistai 12.2.2019. Artistin uuden albumin julkaisu viivästyy ja tästä syystä myös kiertue siirtyy eteenpäin. Ostetut liput käyvät uudelle keikalle sellaisenaan. Liput voi palauttaa niiden ostopaikkaan, mikäli uusi keikkapäivä ei sovi.

Mikäli uusi päivä ei sovi, ostetut liput voi palauttaa Tiketin toimipisteeseen tai postittamalla ne osoitteeseen: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki (kuoreen mukaan IBAN-muotoinen tilinumero ja yhteystiedot). Elektronisten (SMS ja PDF) lippujen lippukoodit/tarkistenumerot voi lähettää IBAN-muotoisen tilinumeron ja yhteystietojen kanssa sähköpostitse osoitteeseen: hei@tiketti.fi rahojen palautusta varten. HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla. Lipunpalautus tulee tehdä 25.10. mennessä.

Liput ovelta 37 €, mikäli jäljellä.

 

Myynti loppuu 12.2.2019 20:00.