EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Su 17.12.2023  /  Rekolan Kino  /  Vantaa

Johanna & Mikko Iivanainen: Joulurauhaa

Johanna & Mikko Iivanainen: Joulurauhaa Liput

JOHANNA JA MIKKO IIVANAINENJOULURAUHAA -joulukonserttikiertue

Johanna ja Mikko Iivanainen kutsuvat kuulijat rauhoittumaan kohti joulua perinteistenjoululaulujen kutenVarpunen jouluaamuna,Heinillä härkien kaukalon,Jo joutuu iltasekäuudempien jouluisien sävelmien saattelemana. Tyylitajuinen, herkkä ja sielukas soitanta jalaulu on tämän jo yli kaksi vuosikymmentä toistensa kanssa musisoineen pariskunnantekemisen pohja.

Johanna Iivanainen (s. 1976) on oululaislähtöinen nykyään Mäntsälään kotiutunut laulaja-lauluntekijä. Suurelle yleisölle Johanna on tullut tutuksi SuomiLOVE -tv ohjelmanhousebandin solistina v. 2014-2019. Johannan raikkaan luonnollinen esiintyminen jasävykäs tulkinta on saavuttanut suuren suosion. Artistin monipuolisuus on suorastaanhätkähdyttävä kattaen levytyksiä jazzin, accappellan, popin, dancen ja lastenmusiikinalueilta. Iivanaisen poikkeuksellisen kattava diskografia sisältää yli 50 levytystä.

Mikko Iivanainen (s.1975) on monipuolinen kitarataituri, joka on tehnyt yhteistyötäJohannan lisäksi myös mm. Maria Kalaniemen, Timo Alakotilan, Edu Kettusen, MikaKuokkasen ja Juhani Aaltosen kanssa.Suurella soundipaletilla maalaava kitarataiteilija onjulkaissut kolme sooloalbumia: Progesävyisen ensemble albuminLast Room(2014) sekäsoolokitara levytA River Runs through It(2020) jaLullaby for Lost Souls(2023).


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 14:30
Showtime 15:00

Liput ovelta 30 €, mikäli jäljellä.

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä