EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19, su 13-19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 4.12.2020  /  Luola Events  /  Punkaharju

Johanna Iivananen & Johanna Kurkela - Altamullan Road

Johanna Iivananen & Johanna Kurkela - Altamullan Road Liput

Johanna Iivanainen ja Johanna Kurkela yhteisellä Altamullan Road -kiertueella Punkaharjun luolastossa 4.12.2020

Huhtikuussa ensimmäisen singlensä "When It's Time" julkaisseet Johanna Iivanainen ja Johanna Kurkela nähdään joulukuussa Punkaharjun Luolastossa. Vaikuttavat urat kotimaisen musiikin saralla tehneet Iivanainen ja Kurkela julkaisevat syyskuussa yhteisen debyyttialbuminsa.

Omilla tahoillaan uraa uurtaneet Iivanainen ja Kurkela ovat ehtineet keikkailla yhdessä aikaisemminkin. Yli 10 vuotta kestäneen ystävyyden aikana artistit ovat esimerkiksi kiertäneet Suomea menestyksekkäällä "Iivanainen-Kurkela Gemini" -kiertueella vuonna 2018. Ajatus yhteisestä bändistä on ehtinyt kypsyä jo vuodesta 2013 saakka, mutta vasta Altamullan Road -projektin myötä kaksikko on tehnyt yhdessä musiikkia. Yhtyeen kappaleet ovat pakahduttavan tunteikasta, elokuvallista unelmapopia, jossa artistien ainutlaatuiset äänet pääsevät oikeuksiinsa.

Yhtyeen toinen single "Underwater" julkaistiin tänään. Kyseessä on voimakas ja järisyttävän kaunis laulu, jolle on myös julkaistu vaikuttava Tommi Rahkon tekemä animaatiovideo.

"Underwater"-animaatiovideon voit katsoa TÄÄLTÄ.

Luola Events
Facebook | Instagram @luolaevents

luolaevents.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:30
Showtime 19:00

Lippujen varausaika 2 päivää.

Liput ovelta 45 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 4.12.2020 18:30.