EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 27.10.2021  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Johanna Iivanainen: Broken River -levynjulkaisukiertue

Johanna Iivanainen: Broken River -levynjulkaisukiertue Liput

Valovoimainen laulaja-lauluntekijä Johanna Iivanainen vierailee G Livelab Tampereella osana syyskuun lopulla ilmestyvän Broken River -albuminsa julkaisukiertuetta. Uusi englanninkielinen levy on syntynyt luonnon rauhassa Iivanaiselle tärkeässä mökkimaisemassa, ja ammentaa amerikkalaisesta juurimusiikista ja laajemmin siihen liittyvästä kuvastosta. Tuoreen materiaalin rinnalla konsertissa kuullaan tarkoin valittuja lainasävelmiä sekä Iivanaisen varhaisempaa tuotantoa. Mm. huippusuositusta SuomiLOVE-tv-ohjelmasta tuttu laulaja saa kiertueella seurakseen maamme kärkimuusikoista koostuvan yhtyeen.

Spotify
Facebook

Instagram

Johanna Iivanainen - laulu & piano
Mikko Iivanainen - kitarat & pedal steel
Juho Kivivuori - basso
Mikko Hassinen - rummut

***

G Livelab Tampere
Facebook

Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Myynti loppuu 27.10.2021 18:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot