EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 11.12.2021  /  Auditorio Miilu  /  Petäjävesi

Johanna Iivanainen

Johanna Iivanainen Liput

Valovoimainen ja luonnonläheinen laulaja-lauluntekijä Johanna Iivanainen ihastuttaa Petäjäveden auditorio Miilussa joulukuussa.

Johanna Iivanainen (s. 1976) on oululaislähtöinen nykyään Mäntsälään kotiutunut laulaja-lauluntekijä. Johanna aloitti pianonsoiton 5 –vuotiaana Oulun konservatoriossa ja ylioppilaaksi päästyään hän aloitti musiikkikasvatuksen opiskelun Oulun yliopistossa. Lopulta kiinnostus jazziin ja opiskelumahdollisuus Oulunkylän Pop & Jazz Konservatoriossa sai Johannan muuttamaan Helsingin seudulle vuonna 1996. Myöhemmin hän on toiminut myös laulunopettajana Stadiassa ja entisessä oppilaitoksessaan Oulunkylässä.

Johannan raikkaan luonnollinen esiintyminen ja sävykäs tulkinta on saavuttanut suuren suosion ja varsinkin hänen monipuolisuutensa on suorastaan hätkähdyttävä kattaen levytyksiä jazzin, accappellan, popin, dancen ja lastenmusiikin alueilta. Suurelle yleisölle Johanna on tullut tutuksi SuomiLOVE –tv-ohjelman housebandin solistina v. 2014-2019. Iivanaisen kattava diskografia sisältää yli 50 levytystä. Tällä hetkellä Johanna valmistelee syksyllä 2021 julkaistavaa uutta englanninkielistä albumia.

Petäjäveden Miilussa Johanna esiintyy yhdessä puolisonsa Mikko Iivanaisen kanssa.

www.petajavesi.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 16:00

Aikataulu:
15:30 ovet
16:00 showtime

Liput ovelta 25, mikäli jäljellä. Ovimyynnissä käy vain käteinen.

Myynti loppuu 11.12.2021 15:30.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot
Auditorio Miilu
Miilutie 4, 41900, Petäjävesi