EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 4.10.2019  /  Joensuun Teatteriravintola  /  Joensuu

Joensuu Winespiration 2019
Tasting-konsertti "Kun sanat eivät riitä"

Joensuu Winespiration 2019 Liput

Matthieu Guinard ja Tuomas A. Turunen ovat saaneet Suomessa ja ulkomailla runsaasti julkisuutta tasting-konserteillaan. Konserteissa esitettävä musiikki on sävelletty tarkkaan ennalta valittujen viinien ominaisuuksia seuraten. Samat viinit tuodaan konserttiin yleisön maisteltavaksi, ja kokemusta syvennetään myös visuaalisin keinoin.
 
Esimerkiksi MTV3 ja Helsingin Sanomat ovat kertoneet projektista aikaisemmin Suomessa. Parivaljakko aloittaa taustatyön viinitiloilla: Matthieu kirjoittaa muistiin sanallisia kuvauksia viineistä, Tuomas tallentaa kokemukset musiikkina nuottivihkoon. Kaksikon välisen dialogin myötä Tuomas kehittää ja kypsyttää sävellyksen lopulliseen esitettävään muotoon. Lopputuloksia on saatu kuulla mm. Hors les Vignes -festivaalilla Ranskassa, Pacherhof-viinitilalla Italiassa ja ViiniExpo-messuilla Helsingissä.

Teatteriravintolaan viinin sävyjä ilmentämään saapuvat yksi maamme maineikkaimmista saksofonisteista Pauli Lyytinen sekä Kinos-jousikvartetti. Tuomasta kuullaan sekä pianon takana että estradilla, kun hän kertoo lisää sävellyksiensä ja viinin yhteydestä. Matthieu esittelee viinit tarkemmin ja vastaa tasting-osuuksista. Maisteltavat viinit ostetaan paikan päällä erikseen.

Joensuu Winespiration on uusi tapahtuma, jossa viini, gastronomia, musiikki ja taide kohtaavat ainutlaatuisella tavalla. Syysiltojen pimetessä ja viiletessä Winespiration tarjoaa kaikilla aisteilla koettavia elämyksiä eri puolilla kaupunkia - katso koko ohjelma osoitteessa www.winespiration.fi

www.winespiration.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Klo 19:30-21:00

Maisteltavat viinit (K-18) ostetaan paikan päällä.