EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 29.10.2021  /  On the Rocks  /  Helsinki

Joel Herttua

Joel Herttua Liput

Joel Herttua saapuu On The Rocksiin!

Herttuan Hovi antaa Karnevaali-käskyn: On the Rocksissa juhlitaan suuren kulkutaudin jälkeistä aikaa. Iloikaamme, tanssikaamme, laulakaamme naurakaamme. Älä missaa vuoden nurinkurisimpia juhlia!

Joel Herttuan musiikki on yhdistelmä classic rockista, musikaaleista ja ruotsalaisesta pop-sensibiliteetistä ja iloisuudesta. Esikuvina musiikin tekemisessä ovat olleet Queen, Elton John, Abba ja The Ark. Eeppisyys ja dramaattisuus ovat läsnä teksteissä, musiikissa ja esiintymisissä. Joel Herttua hurmasi kesällä muunmuassa SOI - festivaaleilla ja nyt on klubien vuoro

https://www.facebook.com/joelh...

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Liput ovelta 16 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.

Myynti loppuu 29.10.2021 20:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot