EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 24.6.2022  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Joel Hallikainen & Patajätkä - G Livelabin juhannustanssit

Joel Hallikainen & Patajätkä - G Livelabin juhannustanssit Liput

Rakastettu laulaja-lauluntekijä ja viihdetaiteilija Joel Hallikainen tanssittaa juhannusaattona G Livelabissa yhdessä Patajätkä-yhtyeensä kanssa!

Joel Hallikainen nousi koko kansan suosioon Kuurankukka-kappaleellaan vuonna 1992. Hän kiersi ilmiömäisen suosion siivittämänä Suomen tanssilavoja, juonsi Tuttu Juttu Showta, keräsi palkintoja ja myi äänitteillään kultaa, platinaa ja triplaplatinaa.

Vuosituhannen alun tauon jälkeen “meidän Jokke” on palannut estradeille esittämään lukemattomia hittejään. Laulettavaa on kertynyt 37 albumin ja yli 500 laulun verran, näistä mainittakoon mm. Anna vierellesi tulla, Sininen on kesäyö, Kaarnalaivat, Sinulle ja tietenkin Kuurankukka.

G Livelabin juhannusaattona on luvassa tanssittavaa ja kesäistä musiikkia kahden setin edestä. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00

Showtime: 19:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

Kuva: Jani Laukkanen

Myynti loppuu 24.6.2022 18:00.