EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 12.10.2024  /  Ohjelmaravintola Maxim  /  Kuopio

Joel Hallikainen

Joel Hallikainen Liput

Estradilla karismaattinen Joel Hallikainen, mies ja kitara, vierailee omalla konsertillaan Ohjelmaravintola Maximissa. Iloisen kuplivassa ja koskettavassa illassa kuullaan Joelin tuotantoa halki vuosikymmenten.

”Juuri nyt elän elämäni parasta aikaa. Treenit ovat takana. Pitkän urani varrella laulettavaa on kertynyt 38 albumin, yli 500 laulun verran. Ekasta levytyksestä on jo aikaa yli 40 vuotta. Takana pari miljoonaa kilometriä ja tuhansia keikkoja. Rakastan elämää ja työtäni. Olen nähnyt pohjan ja huipun. Kaikella on ollut tarkoitus. Loistavat aiheet iltaamme.”

Kahdesti musiikistaan Emma-palkitun artistin esikoisalbumi on Suomessa kautta aikojen viiden myydyimmän albumin joukossa. Takana on pari miljoonaa keikkakilometriä ja tuhannet keikat. Kahdesti suosituimmaksi tv-esiintyjäksi yleisön äänestämä ja Vuoden Viihdetaiteilijaksi valittu taiteilija on löydettävissä Visulahden vahakabinetista, kuin Aku Ankka-lehden sivuilta, jotka Suomessa lienevät korkein tunnustus tehdystä työstä.

Huumorin pilkettä silmäkulmassa, vakavasti sanoen, on aika koota yhteen parhaat laulut ja parhaat tarinat.

Konsertissa on väliaika - Konserttiravintola palvelee ravintolasalissa.

www.maximkuopio.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00

Maxim avautuu klo 15:00, ovet saliin avataan klo 18:00.

Liput ovelta 30 €, mikäli jäljellä.

Lipun hinta nousee Tiketissä ovimyyntihinnaksi tapahtumapäivänä klo 15:00.

Keikka toteutetaan istumakatsomona, sisältää väliajan.

***

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: kyllä, [email protected]

Myynti loppuu 12.10.2024 19:00.