EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 7.9.2019  /  Manala / Botta  /  Helsinki

Joe Sutherland (UK)

Joe Sutherland (UK) Liput

Ladataan…

BRITTIKOOMIKKO JOE SUTHERLAND PALAA SUOMEEN - KEIKAT HELSINGISSÄ JA TAMPEREELLA!

Viime marraskuussa Helsingin Semifinalissa vieraillut brittikoomikko Joe Sutherland palaa Suomeen ja vierailee Helsingin Manalassa syyskuun 7. päivä, ja Tampereen Telakalla syyskuun 8. päivä. Helsingin keikalla lämmittelijänä nähdään kotimainen koomikko Jussi Simola, Tampereella Henric Chezek.

Nuoruudessaan itsensä vähemmän mieheksi ja enemmän Spice Girliksi tuntenut Joe Sutherland kotimaassaan yksi stand-up komedian kuumimpia nimiä. Comedy Centralin online-kanavien vakiokasvo ja näyttelijän sekä mallin töitä tehnyt Sutherland on lämmitellyt mm. RuPaul's Drag Race -kiertueen tähtiä ja esiintynyt Pride-elokuvassa. Sekä hänen viimevuotinen stand up -shownsa "Toxic", että nyt Suomeen saapuva, menneitä muisteleva show, ovat päässeet Edinburgh Festivalin top 10 -listalle.  

Uudessa showssaan Joe katsoo taaksepäin niihin asioihin, joita ennen rakastimme, mutta jotka nyt maistuvat hieman happamilta- kuten tietyt ystävyyssuhteet, jotkut maat, tai se suosittu 90- luvun popbändi.

The Mirror - "Takes to the stage like an old pro, oozing star power from every pore. He combines borderline offensive self-confidence and biting punchlines with an openness that leaves the audience totally tamed."

Chortle - "Demands attention... He exudes a star quality, and on his own terms... Definitely one to watch."

Bruce Dessau - "Instant stage presence."

Broadway Baby - "The kind of young comic you really want to hate."

http://www.joesutherland.co.uk
https://chezek.wordpress.com/
http://jussisimola.fi/

www.livenation.fi/


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Show on englanninkielinen.

Myynti loppuu 7.9.2019 19:00.