EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19, su 13-19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ti 22.9.2020  /  Vakiopaine  /  Jyväskylä

TangoLab: Joakim Berghäll - Tango Meets Jazz

TangoLab: Joakim Berghäll - Tango Meets Jazz Liput

Konsertissa esiintyjä muutos. Multi-instrumentalisti Joakim Berghäll tähdittää syyskuun TangoLab-klubia. Berghäll korvaa konsertissa Alexander von Hagken, joka ei pääse paikalle matkustusrajoituksien vuoksi.

Astor Piazzollan ja Gerry Mulliganin 1970-luvun yhteistyöstä inspiroituneina huikea multiinstrumentalisti Joakim Berghäll ja Nuevo Quinteto Otra Vez -yhtye vievät kuulijansa genre-rajat ylittävälle tutkimusmatkalle musiikin ihmeelliseen maailmaan. 

Joakim Berghäll on Helsingissä asuva, kaikenlaisia rajoja kaihtava muusikko-säveltäjä. Berghällin pääinstrumentti on saksofoni, mutta hän hallitsee sujuvasti myös sellon, lyömäsoittimien, basson sekä kitaran soiton. Säveltäjänä Berghäll on tehnyt pienyhtyejazzsävellysten lisäksi myös rytmistä orkesteri- ja kamarimusiikkia. Kiinnostus erityisesti maailmanmusiikkia sekä erilaisia rytmisiä kamarimusiikkiensemblejä kohtaan on vienyt hänet sävellyksellisesti kohti uutta, hyvin etnoväritteistä, improvisaatioon nojaavaa musiikkia. 

Joakim Berghällin tämänhetkisiin yhtyeisiin kuuluvat mm. Tsuumi Sound System, Triality, Dark Roast sekä enemmän jazziin päin kallellaan olevat ryhmät, kuten Auteur Jazz, Astro Can Caravan, Saarikorpi Brom, Fredator ja The Kling. Hänen esiintymiskumppaneihinsa lukeutuvat myös mm.UMO, Väsen, Frigg, Die Deutsche Kammerfilharmonie Orchestra, Ville Leinosen orkesterit, Jori Huhtala 5, Sointi Jazz Orchestra, Mikko Pettinen Why Not, Helsinki-Cotonou Ensemble sekä Sakari Kukko.

Nuevo Quinteto Otra Vez on ainutlaatuinen suomalainen uuden aallon tangoyhtye. Astor Piazzollan musiikillisesta perinnöstä inspiroituneena tämä kvintetti on omistautunut uuden musiikin luomistyölle säveltämällä, sovittamalla, improvisoimalla ja tutkimalla musiikin mahdollisuuksia.

TangoLab on Nuevo Quinteto Otra Vezin ja BMusicin oma musiikkilaboratorio, jossa luodaan yleisölle ainutlaatuisia musiikkikokemuksia. TangoLab tarjoaa kuulijoilleen paljon enemmän kuin mitä sanan "tango" perinteisesti ymmärretään tarkoittavan. Sana tango on peräisin latinan kielestä ja se tarkoittaa "kosketusta", ja yleisön koskettaminen musiikilla onkin nimenomaan TangoLabin tavoitteena. Tervetuloa kokemaan mitä kaikkea tango voi olla ja ennen kaikkea, mitä et kuvitellutkaan sen voivan olevan

***

Liput voi palauttaa 21.9.2020 mennessä osoitteessa www.tiketti.fi/palautalippuja

www.bmusicfinland.com


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00

Ovet 1 h ennen esityksen alkua.

Konsertin kesto noin 2 h.