EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 28.1.2023  /  Sawohouse  /  Kuopio

Sawohouse Underground: Jiri Nikkinen Beatles Tribuutti, Rakkauden Ammattilaiset

Sawohouse Underground: Jiri Nikkinen Beatles Tribuutti, Rakkauden Ammattilaiset Liput

SAWOHOUSE ROCK & BEAT 28.1.2023

Sawohouse Rock & Beat on upouusi rytmimusiikin huipputapahtuma, joka lauantaina 28. tammikuuta startataan kahden todella suositun kokoonpanon voimin.

Jiri Nikkinen Beatles Tribute on kansainvälisestikin arvostettu tribuuttibändi, joka soittaa kaikkien aikojen tunnetuimman brittibändin musiikkia pieteetillä ja alkuperäisellä soundilla. Sawohouse Rock&Beat -tapahtuman toinen bändi tekee todella odotetun come-backin, ainakin tämän keikan ajaksi.

Kuopiolainen kestosuosikki Rakkauden Ammattilaiset on orkesteri, joilta taittuu tunnelmallisen Suomi-rockin ja americanan lisäksi perinteinen rock`n`roll ja aito rautalanka. Yhtye itse on nimennyt tyylilajinsa osuvasti countrybeatiksi.

Muutaman välivuoden jälkeen bändi soittaa paljon toivotun paluukeikan pitkäikäisimmässä kokoonpanossaan eli Antero Jokinen (laulu), Ukko Happonen (soolokitara ja laulu), Kari-Matti Kräkin (rytmikitara), Mika Laine (basso) ja Ari Timonen (rummut).

Ennakkolippu suositeltava, tämä ilta myydään loppuun!

sawohouse.fi/underground/


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime 20:30

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

20.30 Rakkauden Ammattilaiset
22.00 Jiri Nikkinen Beatles Tribuutti

Myynti loppuu 28.1.2023 19:00.