EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 5.4.2019  /  Bar Loose  /  Helsinki

Jimi Tenor

Jimi Tenor Liput

Ladataan…

Säveltäjä ja multi-instrumentalisti Jimi Tenor kuuluu Suomen kansainvälisesti arvostetuimpiin taiteilijoihin. Yli 20 vuotta valtavirran ulkopuolella operoinut Tenor tunnetaan tinkimättömänä ja muuntautumiskykyisenä visionäärinä, jonka räiskyvä lavapresenssi on kerännyt ihailua Shanghaista New Yorkiin. Lukemattomien musiikkigenrejen lisäksi Tenor on työskennellyt myös valokuvataiteen ja lyhytelokuvien parissa, sekä suunnitellut vaatteita ja instrumentteja.

Perjantaina 5.4.2019 Jimi Tenor saapuu pitkän tauon jälkeen Bar Looseen. Soolokeikka tarjoaa mahdollisuuden kokea legenda intiimissä ympäristössä. Tuottelias taiteilija julkaisi tammikuussa uuden single Vocalize My Luv berliiniläisen levy-yhtiö Philophonin kautta. Afromausteinen rakkauslaulu tarjoaa esimakua uudelta albumilta, joka ilmestyy myöhemmin tänä vuonna. Luvassa on jälleen uusia näkökulmia ja musikaalisia seikkailuja epätavallisen popmusiikin ystäville.

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Eteispalvelumaksu 3 €

Liput ovelta 12 €, mikäli jäljellä.