EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 19.3.2024  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Jim Pembroke Tribute Night

Jim Pembroke Tribute Night Liput

Tribuutti-ilta Jim Pembroken musiikille!

Mukana kollegoita ja vierailijoita alan huipulta. Luvassa tiivistunnelmaisia ja yllättäviä tulkintoja kekseliään taiteilijan laajasta tuotannosta.

Lavalla Colossus Ry:n puheenjohtajan Tommy Erikssonin lisäksi: Jukka Orma, Jan Noponen, Jarmo Nikku, Jan-Olof Strandberg, Matti Kervinen, Jussi Kinnunen, Tuomas Peippo, Mika Hella, Matti Kari, Alfred J. Paavola, Jukka Korpela, Jukka Liimatainen, Ville-Seppo Salmi, Kari Saukko, Petteri Määttänen, Päivi Rechardt sekä Harri Saksala, joka myös juontaa illan.

Luvassa myös mieluisia yllätysvierailijoita...

Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa

Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön. Avustaja veloituksetta.

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 20 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 19.3.2024 19:00.