EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 9.11.2024  /  Myyräncolo, Skenesali  /  Vantaa

Jesse Markin

Jesse Markin Liput

Jesse Markin nähdään ensimmäistä kertaa Skenesalissa lauantaina 9.11.

Jesse Markin on kiistatta yksi tämän hetken kiinnostavimmista suomalaisista artisteista. Markinin musiikissa yhdistyy uniikilla tavalla elementtejä rapista, indiestä, popista, soulista, R&Bsta, progressiivisesta rockista ja afrikkalaisesta rytmimusiikista. Markin itse sanoo, että musiikkinsa avulla hän tutkii esimerkiksi sellaisia teemoja kuten rakkaus, ksenofobia, toivo, yksinäisyys ja veljeys. Näitä syvällisiä, vakaviakin ja Markinin omassa elämässä läsnä olevia aiheita artisti lähestyy rehellisen tulkinnan kautta.

Markinin ura lähti kovaan nousukiitoon 2019 julkaistun FOLK albumin myötä. Markin keräsi hyllyynsä niin kaksi Emma-pystiä, Teosto-palkinnon kuin myös Vuoden merkittävin artisti – palkinnon (Femma-Femma) Femma Gaalassa sekä Vuoden albumi -palkinnon Indie Awardseissa. Markinin kesäkuussa 2021 ilmestynyt, musiikin eri genrejä erittäin tyylitajuisesti yhdistelevä kakkosalbumi NOIR jatkoi debyyttialbumin viitoittamalla tiellä: kriitikoiden ylistämä, todellinen arvostelumenestys NOIR poiki Markinille Emma-ehdokkuuden Vuoden rock- kategoriassa. Myös kansainvälinen media ja musiikkikenttä on noteerannut Markinin. Hänestä ovat kirjoittaneet mm. NPR, American Songwriter, KEXP, Fault Magazine, Afropunk, Complex, Clash Magazine sekä CQ Japan. Liverintamalla menestysalbumit ovat vieneet Markinin kotimaisten festivaalien ja klubien lisäksi myös ympäri Eurooppaa.

Tällä hetkellä Markin työstää kolmatta albumiaan tuottaja Totte Rautiaisen kanssa. Uusi PUMP – nimeä kantava albumi julkaistaan syksyllä 2024. Albumin toisella singlelohkaisulla Glow Markin kisasi myös vuoden 2024 Uuden musiikin kilpailussa.

Jesse Markin syntyi Liberiassa ja asui varhaislapsuutensa Ghanassa. Hän muutti isänsä kanssa Suomeen, pieneen 2500 asukkaan Viljakkalan kuntaan, ollessaan 6-vuotias. 90-luvun Viljakkala ei ollut helpoin paikka kasvaa ja pitkään Markin kamppaili identiteettikriisin kanssa, kunnes hän 12- vuotiaana löysi amerikkalaiseen rap-musiikkiin. Räppäreiden itseluottamus ja energia olivat jotain, mitä hän ei ollut koskaan kohdannut aiemmin. “Halusin olla juuri sellainen kuin nuo kaverit“, sanoo Markin.

Markin ryhtyi tuumasta toimeen ja alkoi opiskella kaikkea, mitä hän saattoi löytää englanniksi. Syntymäpäivikseen hän pyysi sanakirjoja ja tallensi TV-ohjelmia sekä elokuvia VHS-nauhoille, joita hän saattoi kelata edestakaisin uudelleen ja uudelleen. Kaukosäädin toisessa kädessä ja sanakirjan toisessa, Markin alkoi opetella englantia. Mitä enemmän hän oppi, sitä enemmän hän halusi tietää. “Nykyäänkin minulla on outo tapa ottaa henkisiä muistiinpanoja uusista sanoista, joita kuulen“, selittää Markin. Noin 13-vuotiaana hän tarttui kynään ja kirjoitti ensimmäisen laulunsa. “Tyhjästä luominen käynnisti musiikillisen kunnianhimoni. Vielä tänäkin päivänä istuminen tyhjän paperin edessä ja löytää uusia tapoja kertoa tarina, on jotain, mikä ihastuttaa minua ikuisesti“, kertoo Markin.

Jesse Markin: Facebook | Instagram | Spotify | YouTube

www.myyrancolo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 30 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään 3 € eteispalvelumaksu.

Skenesali on Myyrmäen uusin, upein ja rouhein keikkapaikka!
Löydät Skenesalin 20 metrin päästä Myrtsin juna-asemalta, jonne päätyy P-junalla reilussa vartissa steissiltä, AB-lipulla.

Skenesali: Instagram | Facebook

***
Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: ei
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumapaikalla on mahdollisuus induktiosilmukan käyttöön: ei
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä: Joonas Ikonen, 0405781407, [email protected]

Esteettömyys puutteellista, portaat. Avustajan kanssa mahdollista kulkea vaihtoehtoista reittiä Skenesaliin. Esteetön WC eri kerroksessa, kulku järjestettävissä. Olethan yhteydessä, niin järjestetään kulku.

Myynti loppuu 9.11.2024 19:00.