EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19, su 13-19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 30.1.2021  /  Surf House Helsinki  / 

Jesse Markin & D.R.E.A.M. DJs @ Bud-X Helsinki

Jesse Markin & D.R.E.A.M. DJs @ Bud-X Helsinki Liput

Surf House Helsinki laukaisee maailmalla tunnetut Bud-X bileet, joiden keskiössä on nimekkäät elektroniset musiikin artistit. Suomen ensimmäiset Bud-X bileet käynnistävät sarjan spektaakkeleita, joista ei kannata jäädä paitsi. Luvassa +27C lämpöä, näyttävä surf show, tasokkaita artisteja, raikkaita drinkkejä ja hyvää ruokaa. Tule kokeilemaan surffaustaitojasi tai vaan nauttimaan kesästä ja musiikista palmujen alle!

JESSE MARKIN
Toukokuussa 2019 debyyttialbuminsa "Folk" julkaissut Jesse Markin on noussut nopeasti kansainvälisen läpimurron kynnykselle. Complexin ja Clashin kaltaisten arvostettujen brittimedioiden hehkuttama artisti palkittiin vuoden 2020 Emma Gaalassa "Vuoden tulokas" ja "Kriitikoiden valinta"-kategorioissa. Elektron, hiphopin ja indien kohtauspisteessä operoiva artistin ulosanti on suvereenia kuultavaa niin levyltä kuin livenäkin.

D.R.E.A.M. DJS
Aikaisemmin Radio Helsingissä ja nyt Basson taajuuksilla omaa RnB:hen ja räppiin keskittyvää ohjelmaa pyörittävä kaksikko keikkailee aktiivisesti ympäri Suomea. Duon selektio koostuu vain parhaasta ja ajankohtaisesta räpistä ja RnB:stä.

Facebook-tapahtuma

surfhousehelsinki.com


Ikäraja: K-18
Aika: klo 18:00-01:00

Showtime 18:00

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.

 

Myynti loppuu 30.1.2021 17:00.