EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 29.7.2022  /  Heinolan Harjupaviljonki  /  Heinola

Jesse Kaikuranta

Jesse Kaikuranta Liput

Mestarillinen laulaja ja tulkitsija Jesse Kaikuranta saapuu esiintymään Heinolan Harjupaviljonkiin perjantaina 29. heinäkuuta.

Soolona pianon kanssa esiintyvä Kaikuranta johdattaa kuulijat musiikilliseen terapiaistuntoon, jonka aikana voi hetkeksi unohtaa kaiken muun.
”Tulevilla keikoilla uppoudutaan lämpimiin kesäyön tunnelmiin ja suuriin tunteisiin. Toivotan kaikki lämpimästi tervetulleeksi viettämään yhteisen hetken koskettavan musiikin parissa ja unohtamaan hetkeksi kaiken muun”, Kaikuranta kertoo kesän keikoista.

Jesse Kaikuranta tunnetaan useista hiteistään kuten "Vie mut kotiin", "Järjetön rakkaus" ja "Vielä täällä". Kaikurannan uusin single, viime vuonna julkaistu "Ex" on saanut myös osakseen radiosoittoa laajalti ja sitä on kuunneltu Spotifyssa jo yli puoli miljoonaa kertaa. Kaikuranta ihastutti tulkinnoillaan viime vuonna myös The Voice of Finlandin All Star -kaudella.

Ovet klo 19, keikka alkaa noin klo 20.

Tervetuloa!


Harjupaviljonki: Facebook

www.harjupaviljonki.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Lippujen varausaika 2 päivää.

Paikat numeroimattomia istumapaikkoja.

Myynti loppuu 29.7.2022 19:00.