EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 28.10.2022  /  Aatos Cafe  /  Porvoo

Jesse Kaikuranta Aatos Caféssa

Jesse Kaikuranta Aatos Caféssa Liput

Mestarillinen laulaja ja tulkitsija Jesse Kaikuranta saapuu esiintymään Porvoon Aatos Caféen 28. lokakuuta klo 19.00.

Soolona pianon kanssa esiintyvä Kaikuranta johdattaa kuulijat musiikilliseen terapiaistuntoon, jonka aikana voi hetkeksi unohtaa kaiken muun.

”Tulevilla keikoilla uppoudutaan lämpimiin syksyn tunnelmiin ja suuriin tunteisiin. Toivotan kaikki lämpimästi tervetulleeksi viettämään yhteisen hetken koskettavan musiikin parissa ja unohtamaan hetkeksi kaiken muun”, Kaikuranta kertoo.

Debyyttialbumi ”Vie mut kotiin” julkaistiin marraskuussa 2012 ja on myynyt yli tuplaplatinaa. Levyn myötä Jesse sai 5 Emma-ehdokkuutta, mm. Vuoden tulokas -ehdokkuus. Levyn sinkuista ”Vie mut kotiin”, ”Järjetön rakkaus” ja ”Näytän sulle rannan” olivat kaikki valtaisia hittejä. Toinen albumi ”Vaikka minä muutuin” julkaistiin 2013, sinkkulohkaisu ”Vielä täällä” keikkui useita viikkoja radiolistojen kärjessä. Kolmas albumi ”Jesse Kaikuranta” julkaistiin 2017. Vuoden 2017 jälkeen artisti on julkaissut useita singlejä ja valmistelee tällä hetkellä uutta musiikkia Suomen ykköstuottajien kanssa.

Facebook: Jesse Kaikuranta
Instagram: Jesse Kaikuranta
Tiktok: Jesse Kaikuranta

aatoscafe.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:30
Showtime 19:00

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

Aatos Cafe
Kaivokatu 37 B, 06100, Porvoo