EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 28.4.2023  /  Olympia  /  Tampere

Jess & The Ancient Ones

Jess & The Ancient Ones Liput

Jess and the Ancient Ones on Kuopiosta kotoisin oleva heavy occult rockia esittävä yhtye, joka on koko uransa ajan toiminut kotimaisen Svart Recordsin piirissä.

2010 vuonna perustetun bändin julkaisuhistoriasta löytyy tällä hetkellä neljän studioalbumin lisäksi liuta pienempiä julkaisuja, kuten kulttimainetta kerännyt"Astral Sabbat" -lyhytsoitto.

Yhtye on kiertänyt maailmaa ahkerasti olemassaolonsa aikana, ja lukuisat keikat ovatkin hioneet ryhmän erittäin kovaan soittokuntoon.

Parhaillaan JATAO valmistautuu seuraavien julkaisujen äänityksiin, joista ensimmäisenä kuultavaksi saapuu keväämmällä "Skeleton / Mare De Tenebris" -single.

www.olympiakortteli.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 22:00

Ennakkomyynti jatkuu Tiketissä klo 24:00 asti. Lipunhinta nousee ovimyyntihinnaksi tapahtumapäivänä klo 18:00. Olympian ovella ei ole lipunmyyntiä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 2,50 €.