EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 17.6.2022  /  On the Rocks  /  Helsinki

Jeru The Damaja (US), Jodarok, Bentality, Loasteeze

Jeru The Damaja (US), Jodarok, Bentality, Loasteeze Liput

Helsinkiläinen tuottaja-DJ Loasteeze lanseeraa oman nimikkocolansa, Työmyyrä-colan kesällä Helsingin On The Rocksissa. Julkaisubileisiin saapuu yhdysvaltalainen rap-artisti Jeru the Damaja.

Jeru the Damajan ura sai alkunsa vuonna 1992, kun legendaarinen hiphop-duo Gang Starr esitteli brooklyniläisen Daily Operation -albumillaan. Historiankirjoihin artisti on jäänyt etenkin debyyttisinglellään Come Clean, jonka vuotavan putkiston mieleen tuovasta omaleimaisesta biitistä vastasi DJ Premier.

Preemo tuotti kokonaisuudessaan myös Jeru the Damajan 1990-luvun klassikkoalbumit Sun Rises in the East ja Wrath of the Math. Niiden lisäksi sittemmin Saksaan asettuneen Gang Starr Foundation -kollektiivin jäseneltä on julkaistu kolme muuta albumia.

Jeru the Damajan lämppärinä toimii harvinaislaatuisella soolokeikalla nähtävä Jodarok, joka valmistelee tällä hetkellä uutta albumia. Esiintymässä myös Bentality. Illan aikana musiikista vastaa luonnollisesti Loasteeze itse.

Ennakkoliput Tiketistä 20€, ovelta 23€.

K18

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Liput ovelta 23 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 17.6.2022 20:00.