EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 23.3.2024  /  Tullikamarin Klubi  /  Tampere

Jere Ijäs & Monacon Työväen Palloilijat + Nina Kaitaranta duo

Jere Ijäs & Monacon Työväen Palloilijat + Nina Kaitaranta duo Liput

Jere Ijäs ja Monacon työväen palloilijat on tuore suomalainen super-trio, jossa pelaavat Anssi Nykänen, Tom Nyman ja Jere Ijäs. Yhtyeen ensimmäiset keikat ovat saaneet hullaantuneen vastaanoton rouhealla ja musikaalisella bändisoinnillaan sekä biisit toistuvaa radiosoittoa esim. Radio Suomessa.

Tämä porukka on innostavaa kokea nimenomaan livenä, vaikka Väinö Karjalainen myös taltioi yhtyeen orgaanisen soundin hienosti debyyttialbumilla ”Liikkeellä ennen aamua”. MTP ei ole pysähtynyt, vaan uusia kappaleita on tehty ja kyseessä on aito bändi, jolla on tallella järjetön into ja palo soittamiseen, mutta lisäksi vuosien kokemus keikkailusta lähes jokaisessa niemessä ja notkossa.

Juurevaa poprockia tekevä tamperelainen lauluntekijä Nina Kaitaranta avaa Klubin illan 23.3. Yhden albumin ja kolme ep:tä julkaissut artisti valmistelee tänä vuonna julkaistavaa kakkoslevyään, jolta varmasti kuullaan näytteitä myös Klubin lauantai-illassa

Aikataulu:

Ovet 20.00
Nina Kaitaranta duo 20.45
Jere Ijäs & Monacon Työväen Palloilijat 22.00

***

Jesper Lindell on joutunut peruuntumaan esiintymisensä. Aiemmin ostetut liput käyvät edelleen tälle keikalle.

Aiemmin lipun ostaneet asiakkaat saavat lipunhintojen erotuksen takaisin olemalla yhteydessä Tiketin asiakaspalveluun osoitteeseen [email protected]. Toimitathan tiedot viimeistään 20.3.2024.
- lippunumero(t)
- oma nimi
- sähköposti
- IBAN-tilinumero

Lipun voi halutessaan myös palauttaa 20.3.2024 mennessä osoitteessa www.tiketti.fi/palautalippujaPalautettu lippu ei oikeuta sisäänpääsyyn.

www.tullikamari.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Konsertti on seisova tapahtuma, istuimia hyvin rajoitetusti.

Lipun hinta nousee Tiketissä tapahtumapäivänä ovien auetessa ja myynti jatkuu verkkokaupassa ovien auettua, mikäli lippuja on jäljellä.

Lipun hinta ovien auettua 15 €.

****

Tutustu Tullikamarin turvallisemman tilan periaatteisiin.

Lue lisätietoa esteettömyydestä!