EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 27.4.2024  /  Lobby Myyrmäki  /  Vantaa

Jepa Lambert goes Whitney Houston

Jepa Lambert goes Whitney Houston Liput

Jepa Lambert goes Whitney Houston

Useiden TV-ohjelmien bändikokoonpanoista, sekä lukuisten kotimaisten ja kansainvälisten ykkösrivin artistien taustalta tuttu pinkkitukkainen Jepa Lambert nousee nyt solistina lavalle tulkitsemaan ikonisen Whitney Houstonin rakastetuimpia hittejä. Häntä säestää huippumuusikot Markku Heikkilä (rummut), Timo Mynttinen (basso), Visa-Pekka Mertanen (koskettimet), Aki Haarala (kitara), William Suvanne (saksofoni), Jonnu Heikkilä (taustalaulu) ja Tuuli Ikonen (taustalaulu).

Jepa Lambert on aloittanut laulu-uransa jo nuorena gospelmusiikin parissa. Hänellä on pitkä ja monipuolinen kokemus solistina, taustalaulajana, vocal coachina sekä ääninäyttelijänä eri tv-ohjelmissa ja konserteissa kautta maan. Moni tunteekin Jepan TV:stä muun muassa Elämäni Biisi, The Voice of Finland, Tähdet Tähdet sekä Toivesäveliä -ohjelmista.

Jepa on laulanut lukuisien kansainvälisten ykkösrivin artistien kanssa, kuten gospel-legendojen Andrae Crouch ja Russ Taff sekä soul- ja hip-hop tähtien Cory Henry, Jacob Collier, Snoop Dogg ja Cee Lo Green. Kotimaassa Jepa on noussut viime aikoina lavalle mm. Mestarit Areenalla -kiertueella Kaija Koon, Ellinooran, Vesalan ja Jenni Vartiaisen kanssa. Lisäksi Lambert on kiertänyt Vesterinen Yhtyeineen -kokoonpanon jäsenenä sekä tulkinnut solistina eri orkestereiden kanssa.

www.lobbymyyrmaki.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00
Showtime 22:00

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: [email protected] / 0505543666.

Myynti loppuu 27.4.2024 20:00.