EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 4.4.2019  /  Pakkahuone, Tullikamari  /  Tampere

Monstress of Guitar Tour: Jennifer Batten & Erja Lyytinen

Monstress of Guitar Tour: Jennifer Batten & Erja Lyytinen Liput

Ladataan…

Kitaramusiikin kuningattaret Jennifer Batten ja Erja Lyytinen tekevät Suomessa harvinaisen yhteiskiertueen! Sekä Batten että Lyytinen ovat kitaristeina edelläkävijöitä ja persoonallisia taitureita, jotka seuraavat ilmaisussaan haluamaansa tietä erilaisia raja-aitoja kaataen. 

Jennifer Batten on tunnetuin urastaan Michael Jacksonin yhtyeessä, johon hänet valittiin satojen kitaristien joukosta. Batten kiersi maailmaa soittaen kitaraa miljoonille ihmisille "Bad", HIStory ja Dangerous Tour - kiertueilla. Batten soitti historian suurimmalle katsojamäärälle Michael Jacksonin esityksessä Superbowlin puoliajalla, joka lähetettiin 1,5 miljardille ihmiselle 80:ssä eri valtiossa.

Vuonna 1998 Jeff Beck pyysi Battenin yhtyeeseensä, ja heidän yhteistyöstään maailmankiertueelta taltioitiinkin DVD "Jeff Beck Live in Tokyo". Batten on harvoja naispuolisia kitaristeja, joka on ollut Guitar Player - lehden kansikuvassa. Tammikuussa 2016 hän sai She Rocks "Icon" - palkinnon ja hänet valittiin myös Guitar Playerin  "Gallery Of Greats" - galleriaan. Vuonna 2016 hän kiersi USA:ta "Ultimate Guitar Experience" - kiertueella Andy Timmonsin ja Scorpions -yhtyeen Uli Jon Rothin kanssa. Batten on julkaissut useita sooloalbumeita ja kirjoja sekä kiertää jatkuvasti ympäri maailmaa tehden erilaisia yhtye - ja sooloesiintymisiä sekä klinikoita.

Slidekitaran kuningattareksi brittilehdistössä tituleerattu Lyytinen on esiintynyt samalla lavalla maailman kärkikaartiin kuuluvien kitaristien kanssa. Vuodesta 2003 alkanut sooloura on vienyt yhteistyöhön mm. USA:ssa tuottaja Jim Gainesin (Stevie Ray Vaughan, Albert Collins) sekä Lontoossa tuottaja-miksaaja Chris Kimseyn (Rolling Stones, Marillion) kanssa. Kesäkuussa 2018 Lyytinen esiintyi lämmittelijänä Santanan maailmankiertueen konsertissa Helsingin Kaisaniemessä. Carlos kutsui Lyytisen jammaamaan lavalle 20 000 ihmisen eteen antaen tälle lempinimen "Lightning" blueslegenda Lightning Hopkinsin mukaan.

Lyytinen yhdistää soitossaan modernia ja vanhaa bluesia ja onkin kasvattanut itselleen vankan kuulijakunnan kotimaassaan sekä ulkomailla. Lyytinen valittiin vuoden kitaristiksi European Blues Awardseissa vuonna 2017 tehden näin historiaa olemalla ensimmäinen kisassa mukana ollut suomalainen. Keväällä 2019 Lyytinen julkaisee uusimman albuminsa "Another World", jolla vierailevat myös Jennifer Batten ja Sonny Landreth.

Konsertissa kuullaan Jennifer Battenin sooloesitys, johon sisältyy myös multimediaa. Erja Lyytinen esiintyy konserteissa oman yhtyeensä säestyksellä. Ilta huipentuu kitaristien yhteiseen iloitteluun naismonstereiden laittaessa nupit kaakkoon.

 

www.tullikamari.net


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00