EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 24.11.2018  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, vintti  /  Helsinki

Jennie Abrahamson: Reverseries Solo Tour, Ylva Haru

Jennie Abrahamson: Reverseries Solo Tour, Ylva Haru Liput

Ladataan…

Jennie Abrahamson julkaisi vuoden 2017 alussa kriitikoiden ylistämän viidennen albuminsa "Reverseries", joka huomioitiin muun muassa Ruotsin merkittävimmässä musiikkilehdessä (Sonicissa) täysillä 10/10 -pisteillä.

Upea, unenomainen albumi, joka oli ehdolla myös vuoden pop-albumiksi Ruotsin P3 Guld -gaalassa, on taianomainen yhdistelmä tuoretta sekä tutuksi tullutta soundia, jota Abrahamson on albumi toisensa jälkeen luonut ja jalostanut. Tuloksena on musiikkia, jolla on kyky herättää kuulijassaan lämpimin värein kyllästettyjä, selkeitä mielikuvia ja voimakkaita tunteita. Laulut eri ihmisten näkökulmista punovat yhteen henkilökohtaisia kokemuksia sekä kaunistelematonta pohdiskelua, joka kumpuaa ympäröivän maailman tarkkanäköisestä havainnoimisesta.

Albuminsa julkistamisen jälkeen Jennie Abrahamson on kiertänyt Eurooppaa yhtyeensä kanssa noin vuoden ajan. Lisäksi hän on muun muassa osallistunut lukuisiin sinfoniaorkesterien kanssa toteutettuihin projekteihin. Vuoden 2018 syksyllä Jennie Abrahamson suuntaa omalle soolokiertueelle, jossa yleisö pääsee kohtaamaan artistin aiempaa pelkistetymmässä ja intiimimmässä ympäristössä.

"Jotain ehdottomasti tapahtuu sekä itselleni että lauluilleni, kun karsin niistä pois kaiken muun paitsi ääneni ja instrumenttini. Tapani tuottaa on usein ison soundimaailman luominen, jota yritämme myös keikoilla yhtyeeni kanssa jäljitellä. Yksin esiintyessäni minun tulee jättää jäljelle ainoastaan musiikkini oleellisimmat ja vaikuttavimmat elementit, jotka kykenen yksin lavalla tuottamaan. Kappaleitani pitää siis hieman ravistella ja sen jälkeen seurata, että mihin niistä on... Ja samalla toivoa, että ne syntyvät tavalla tai toisella uudestaan. Riisutumman esiintymistavan kautta lauluistani tulee myös henkilökohtaisempia, minkä seurauksena yleisön kutsuminen osaksi tarinaa tuntuu entistäkin oleellisemmalta. Tästä syystä olenkin soolokeikoilla usein myös tavallista puheliaampi ja avoimempi kuulijoille. Olen hyvin innoissani, että pääsen kohtaamaan yleisöni tällä tavalla jälleen!"

Konserttia tukee Pohjoismaisen Kulttuurirahaston Puls-apuraha jolla kehitetään pohjoismaista kulttuuriyhteistyötä artistien ja eri maiden kulttuuritoimijoiden kesken.

Lämppärinä Ylva Haru

www.korjaamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 17 € / Korjaamolainen 16 €, mikäli jäljellä.

Eteispalvelumaksu 3 € peritään ovella.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Alennukseen oikeuttava Korjaamolainen-kortti tarkistetaan tapahtuman ovella. Korjaamolaiseksi voit liittyä Korjaamon nettisivuilla osoitteessa www.korjaamo.fi

Tapahtuman peruuntuessa pidätämme 2,50 € käsittelymaksun.