EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 5.9.2020  /  Kaarnaranta  /  Isnäs

Jenni Koistinen: Kotimatkalla/Edöntie
klo 16:00

Jenni Koistinen: Kotimatkalla/Edöntie Liput

Jenni Koistinen

Kotimatkalla/Edöntie

Kotimatkalla/Edöntie on Isnäsiin, pieneen kylään Itä-Uudellamaalla sijoittuva kävelyesitys. Esityksessä kuljetaan maisemassa, joka on kokenut pitkän historiansa aikana monia suuria alkuja, sortumisia ja uudelleen rakentamisia. Tämä maisema kutsuu pohtimaan kotia paikkojen, asioiden ja mielentilojen dynaamisena asuttamisena.

Koreografi Jenni Koistisen ideoima ja ohjaama Kotimatkalla/Edöntie sijoittuu entisen sahan alueelle. Se on samalla retki jälkiteolliseen kylämaisemaan; palaan jaettua historiaamme. Sahan toiminta loppui 90-luvun lamavuosina, mutta alue kantaa edelleen muistoa 1900-luvun alun teollisen yhteiskunnan ihanteista, saavutuksista ja ristiriitaisesta perinnöstä jälkipolville.  

Kotimatkalla/Edöntie-teoksessa asutetaan kodin etsimistä. Siinä asutetaan kantamisen, luopumisen ja uudistumisen liikettä; kotimatkalla kulkemisen liikettä. Siinä rakennetaan ja puretaan näkymättömiä koteja, piirretään ilmaan uusien kotien suunnitelmia; sellaisten mitä emme vielä tiedä.

Esityksen aikana katsojat kulkevat oppaan johdolla yhteisen reitin pitkin Edöntietä, joka on saha-alueen läpi kulkeva kylänraitti. Esityksen näyttämöinä toimii kaksi yksityiskotia, kaksi ulkotilaa sekä höyrykonemuseo.

Ammattitanssijoiden kanssa teoksessa esiintyy eri-ikäisiä ei-ammattilaisia Isnäsistä, Loviisasta ja Helsingistä, sekä paikallisia muusikoita.

Kotimatkalla/Edöntie on jatkoa Jenni Koistisen pitkään jatkuneelle työskentelylle erilaisia esitysympäristöjä ja ihmisiä osallistavan tanssitaiteen parissa. Esitys on osa Koistisen Kotimatkalla-teoskonseptia, jonka ensimmäinen versio on toteutettu lähiömaisemassa Kannelmäessä osana Zodiakin Minun nimeni on -taidehanketta vuonna 2015. 

Kotimatkalla/Edöntie on osa Loviisa Contemporary ry:n ”Kucku Kylä(ssä)”-festivaalia.

 

Koreografia: Jenni Koistinen ja esiintyjät
Äänisuunnittelu: Esa Mattila
Esiintyjät: Beniamino Borghi, Amandine Doat, Kotimatkalla-teoskurssien osallistujat
Musiiki: Esa Mattila, Mikko Idlax, Antti Pesonen
Tuotanto: Jenni Koistinen, Zodiak, Loviisa Contemporary ry, Loviisan kaupunki

Tukijat: Koneen Säätiö, Taiteen edistämiskeskus, Wihurin rahasto, Svenska Kulturfonden, Loviisan kaupunki, Loviisan Wanhat talot ry., Loviisan taidekeskuksen tukiyhdistys ry

Yhteistyökumppanit: Isnäsin kylätoimikunta, Osuuskunta Kaarnaranta, Isnäsin koulu-Isnäs Skola, Loviisan tanssiopisto

www.zodiak.fi


Aika: klo 16:00

Vinkkejä katsojille

Esitys alkaa ja päättyy Kaarnarantaan (Edöntie 142, Isnäs). Esityksiin on ilmainen bussikuljetus Helsingistä 29.8. ja 30.8, sekä Loviisasta 5.9. ja 6.9. Lisätietoa näistä tulee lähempänä tapahtumaa!

Esityksen alkupaikassa Kaarnarannassa on myynnissä keittoa ja kahvilatuotteita ennen ja jälkeen esityksen. Kaarnarannasta löytyy myös asiakas-wc.

Esitys koetaan kävellen, varauduthan siis hyvin kävelykengin ja säänmukaisin varustein. Sateen sattuessa toivomme katsojien käyttävän sadevaatteita sateensuojan sijaan


 

KANTAESITYS

La 29.8 klo 16 (ensi-ilta)
Su 30.8 klo klo 16
La 5.9 klo 16
Su 6.9 klo 16

Kuvat: Kati Rapia
Esityksen kesto: n. 2 h
Zodiakin sarjalippu käy esityksiin.

Myynti loppuu 5.9.2020 15:00.
Kaarnaranta
Edöntie 142, 07750, Isnäs