EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la-su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 12. - Ti 19.10.2021  /  KokoTeatteri  /  Helsinki

Jenni Janakka: Tarjoiluehdotus

Jenni Janakka: Tarjoiluehdotus Liput

Jennin kuka mun päässä puhuu -esitys vaihtuu kokonaan toiseksi: Jenni Janakka: Tarjoiluehdotus

Lisätietoa: KokoTeatteri/Jenni Janakka


Aiempaan esitykseen Kuka mun päässä puhuu käyvät sellaisenaan, tai ne voi palauttaa lähettämällä yhteystiedot, tilinumeron ja lippukoodin osoitteeseen hei@tiketti.fi. 11.10.2021 mennessä.


Jenni Janakka: Tarjoiluehdotus

Voisiko joku kertoa nyt minulle, miten pitää olla? Mitä ajatella? Mitä syödä ja mihin pukeutua? Miten olla yksilöllistä omaa persoonaa ja viestiä se kaikille, että ihan itse kaiken tämän keksin? Omaan napaansa kyllästynyt kirjoittaja ja puhetaiteilija Jenni Janakka on koostanut pakinaa ja stand uppia yhdistelevän monologinäytelmän olemisen sietämättömästä raskaudesta.

Jenni Janakka on tunnettu Röyhkeyskoulustaan, jonka kanssa hän on keikkaillut ympäri Suomea 2017 vuodesta lähtien, ja samanniminen kirja julkaistiin tammikuussa 2019. Janakka on myös suositun seksipodcastin Himocast toinen tekijä ja tuottaja. Janakka on myös käsikirjoittanut ja ohjannut tv-sarjaa Hyvät ja huonot uutiset.

Kesto noin 45 min + 30 min

Lavalla: Jenni Janakka
Käsikirjoitus: Jenni Janakka
Tuotanto: Elevent Group Oywww.kokoteatteri.fi/ohjelmisto/jenni-janakka-kuka-mun-paassa-puhuu/


Ikäraja: Ikärajaton

Paikat ovat numeroimattomia istumapaikkoja.

Ovet avataan tuntia ennen esitystä.

Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella.

Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan Koronatodistuksen, mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot