EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 26.9.2019  /  Koko Jazz Club  /  Helsinki

Jeff ”Tain” Watts

Jeff ”Tain” Watts Liput

"Jeff "Tain" Watts on yksi aikamme merkittävimmistä jazzrumpaleista. Hänen energistä ja virtuoottista soittoaan on kuultu mm. Michael Breckerin, Wynton ja Branford Marsalisin sekä Kenny Garrettin yhtyeissä. Watts on julkaissut kahdeksan soololevyä. "Tainin" palkintokaapista löytyy 6 Grammya  Marsaliksen veljesten jazz-albumeista. Hän on työskennellyt myös tv- ja elokuva-alalla ja esiintynyt mm. The Tonight Show with Jay Leno -ohjelmassa ja Spike Leen legendaarisessa jazzelokuvassa "Mo' Better Blues".

Kitaristi Paul Bollenback esiintyy usealla Wattsin levyllä ja hänet tunnetaan myös Tonight Shown ja Stanley Turrentinen kitaristina, sekä monipuolisena pedagogina. Bassopultin hoitaa lukuisista kotimaisista yhtyeistä tuttu Antti Lötjönen, joka kiersi Eurooppaa viime vuonna Wattsin trion jäsenenä. Yhteistyö saa nyt jatkoa kotikentällä!"

Jeff "Tain" Watts
, rummut
Paul Bollenback, kitara
Antti Lötjönen, basso

www.kokojazz.fi/ohjelmisto/jeff-tain-watts-trio/


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00

Esityksen kesto n. 2 h

Numeroimattomat istumapaikat.

Alennukseen oikeuttavat kortit/todistukset tarkastetaan ovella.