EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 20. - To 26.9.2024  /  Useita paikkoja  /  Lahti

Jazztori 2024

Jazztori 2024 Liput

35-vuotias Jazztori-festivaali esittelee taas jazzin eri ulottuvuuksia

Syyskuun 20. päivänä käyntiin polkaistava Jazztori-festivaali tarjoaa viikon verran elämyksiä elävän musiikin ystäville. Sekaan mahtuu niin pienyhtyejazzia kuin muhkeaa big band -soundia. Tähtiloistoakin on luvassa, kun Jouko Harjanne ja Kalevi Louhivuori trumpetteineen esittelevät instrumentin venymiskykyä. Saksofonirintamallakin voidaan odottaa ilotulitusta, kun nuoren polven johtaviin puhaltajiin lukeutuvat Casimir Ekman ja Sami Leponiemi haastavat ja tukevat toinen toistaan yhteiskonsertissa.

Aikaansa seuraavat jazzdiggarit kiinnostuvat varmasti myös Mikko Antilan, Mikael Saastamoisen, Severi Sorjosen tai vaikkapa Joonatan Henrikssonin saapumisesta Lahteen. Susanna Aleksandra, Reija Lang ja Kadi Vija pitävät huolen lauletun jazzin esilläolosta, Afrojazz Quintet tuo tuulahduksen eteläisemmistä rytmeistä ja Njet Njet 9 esittelee ennakkoluulottomasti eri tyylejä sekoittelevan musiikkimaailmansa.

Festivaalilla päästään tuttuun tapaan tutustumaan useisiin lahtelaisiin konserttisalehin. Nimivahva Arricone Big band käynnistää pelin konserttitalon Felix Krohn -salissa, myöhemmin ovat vuorossa festivaalin pienemmille kokoonpanoille erinomaisesti sopivat Pikkutettari ja Vaahterasali. Festivaali päättyy Lahti Big Bandin 40-vuotisjuhlakonserttiin viimeksi mainitussa.

www.jazztori.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Festivaalipassi

  • Sisältää Pikkuteatterin ja Vaahterasalin konsertit 21.-26.9.
  • Myynnissä 15.9.2024 asti

Päivälippu sunnuntai

  • Sisältää molemmat konsertit su 22.9.
  • Myynnissä 15.9.2024 asti

Avustaja pääsee konsertteihin ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla. Katso tarkemmat esteettömyystiedot konserttikohtaisesti. 

Lahden konserttitalo, Felix Krohn -sali
Sibeliuksenkatu 8, 15110, Lahti