EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 24.9. - La 1.10.2022  /  Useita paikkoja  /  Lahti

Jazztori 2022

Jazztori 2022 Liput

Lauantai 24.9.2022 Pikkuteatteri (Loviisankatu 8)

16:00 RinneRadio

Ovet klo 15:30 / Kesto 75 min

Konsertissa kuullaan uutta materiaalia tulevalta levyltä, mutta myös vanhempia RR-klassikoita. Bändin omaperäistä tyyliä on kuvailtu muun muassa näillä sanoilla: hivenen jazzia, jonkin verran tekno- ja ambientvaikutteita, tarttuvia melodioita ja hyppysellinen maailmanmusiikkia.

Tapani Rinne bassoklarinetti
Juuso Hannukainen lyömäsoittimet
Aleksi Myllykoski elektroniikka
Miikka Kari äänisuunnittelu
Hannu Huhtamo visuaalit

19:00 Tenors of Kalma

Ovet klo 18:30 / Kesto 75 min

Tenors of Kalma on bändi, joka yhdistää jazzia elektroniseen popmusiikkiin hyvin omaperäisellä tavalla. Jimi Tenor ja Kalle Kalima ovat tehneet musiikkia yhdessä noin 18 vuotta. Trio, jossa Joonas Riippa on rummuissa, on toiminut jo noin kahdeksan vuotta ja keikkaillut ympäri Eurooppaa. Musiikissa yhdistyy elementtejä jazzista, improvisoidusta musiikista sekä elektronisesta musiikista.

Sunnuntai 25.9.2022 Kalevi Aho -Sali (Hämeenkatu 4)

13:00 Rafaelov/Tuuri/Kantonen

Ovet klo 12:30 / Kesto 75 min

Rafaelov/Tuuri/Kantonen on kolmen kaveruksen muodostama yhtye, joka rikkoo hyvin perinteiseksi vakiintunutta pianotrio-instrumentaatiota uudenlaisella tulkinnallaan. Konsertin aikana kuullaan muusikoiden omia sävellyksiä sekä sovituksia lainakappaleista.

Nikita Rafaelov koskettimet ja elektroniikka
Joonas Tuuri kontrabasso
Roope Kantonen rummut

16:00 Kikoski – Mäensivu – Peri

Ovet klo 15:30 / kesto 75 min

Mingus Big Bandin riveissä Grammylla palkittu Dave Kikoski on jazzpianismin elävä legenda, joka on soittanut maailmanluokan yhtyeissä muun muassa Roy Haynesin ja John Scofieldin kanssa. Newyorkilaisrumpali Joe Peri sekä New Yorkiin kotiutunut kontrabasisti Kaisa Mäensivu olivat ihailleet Kikoskia ja käyneet hänen keikoillaan pitkään, kunnes pääsivät itse lavalle Kikoskin kanssa jamisessiossa New Yorkissa. Nyt nuoren polven muusikoiden unelma yhdessä soittamisesta toteutuu heidän tullessaan Suomeen kiertueelle mestaripianistin kanssa.

David Kikoski piano
Kaisa Mäensivu kontrabasso
Joe Peri rummut

Lauantai 1.10.2022 Pikkuteatteri (Loviisankatu 8)

13:00 Max ja Moritz -musikaali / Ovet klo 12:00 / Kesto 90 min
16:00 Max ja Moritz -musikaali
/ Ovet klo 15:00 / Kesto 90 min

Max ja Moritz keksivät toinen toistaan hurjempia konnankoukkuja kyläläisille. Koulunkäyntiä enemmän heitä kiinnostaa aiheuttaa aikuisille päänvaivaa ja harmaita hiuksia. Vaan mahtaako elämässä pärjätä pelkällä keppostelulla ja hauskanpidolla? Onnistuvatko aikuiset pilaamaan kaiken ilon?

Lahden Kesänäyttämön tulkinta Wilhelm Buschin (1832-1908) lastenkirjaklassikko Max ja Moritzista svengaa vastustamattomasti Jukka Linkolan sävelin. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita sisältävän koko perheen iloittelun on ohjannut Sanna Heiskanen ja musiikin tiimille sovittanut Erno Tiittanen.

20:00 Lahti Big Band Goes Brazil feat. Kadi Vija

Ovet klo 19:30 / Kesto 75 min

Lahti Big Band tuo Jazztorille tuulahduksen Brasilian lämmöstä. Laulusolistiksi on saatu virolaissyntyinen Kadi Vija. Berklee College of Musicin ja Sibelius-akatemian jazzlinjan kaltaisissa opinahjoissa kouliintunut ääni taipuu moneen, ja sitä on kiitelty monissa eri yhteyksissä.

Festivaalipassi oikeuttaa sisäänpääsyyn kaikkiin festivaalin tapahtumiin poislukien Max ja Moritz- musikaali esitykset.

Lauantain päivälippu oikeuttaa sisäänpääsyyn kaikkiin lauantain 24.9.2022 konsertteihin poislukien Max ja Moritz- musikaali esitykset.

Sunnuntain päivälippu oikeuttaa sisäänpääsyyn kaikkiin sunnuntain 25.9.2022 konsertteihin.

www.jazztori.fi